pendik escort bayan
ak

Tanap'tan İki Okula 364 Bin Lira Hibe

25.04.2018 - 15:53, Güncelleme: 25.04.2018 - 15:53
 

Tanap'tan İki Okula 364 Bin Lira Hibe

KIRIKKALE (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlk ve Atatürk Ortaokulu tarafından...

KIRIKKALE (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlk ve Atatürk Ortaokulu tarafından hazınlanan iki projeye 364 bin 303 lira hibe desteği sağlandı.Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TANAP'a yaptıkları başvuru neticesinde projelerinin uygun bulunduğunu söyledi.Vurgun, 185 bin 418 lira hibe desteği ile okulun hem fiziki, hem de malzeme açısından büyük eksikliklerinin giderilmiş olacağını belirtti.Karakeçili İlkokulu Okulu Müdürü Haydar Duruakan da Okul Aile Birliği ile yaptıkları başvuru neticesinde hibe desteği almaya hak kazandıklarını ifade ederek, alınan 178 bin 885 lira hibe desteğiyle okulun eksikliklerinin giderileceğini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlk ve Atatürk Ortaokulu tarafından...

KIRIKKALE (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlk ve Atatürk Ortaokulu tarafından hazınlanan iki projeye 364 bin 303 lira hibe desteği sağlandı.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TANAP'a yaptıkları başvuru neticesinde projelerinin uygun bulunduğunu söyledi.

Vurgun, 185 bin 418 lira hibe desteği ile okulun hem fiziki, hem de malzeme açısından büyük eksikliklerinin giderilmiş olacağını belirtti.

Karakeçili İlkokulu Okulu Müdürü Haydar Duruakan da Okul Aile Birliği ile yaptıkları başvuru neticesinde hibe desteği almaya hak kazandıklarını ifade ederek, alınan 178 bin 885 lira hibe desteğiyle okulun eksikliklerinin giderileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.