pendik escort bayan
ak

Talas Sosyal Yaşam Merkezi Açılışa Hazır

26.08.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.08.2018 - 12:08
 

Talas Sosyal Yaşam Merkezi Açılışa Hazır

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yaptırılan sosyal yaşam merkezinin açılışa hazır olduğu bildirildi. Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yaptırılan sosyal yaşam merkezinin açılışa hazır olduğu bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Talas Sosyal Yaşam Merkezinin yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştirakleri Spor AŞ, KAYMEK ve KAYTUR hizmetlerini bir arada barındıran merkez, toplam 5 bin 247 metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. Erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı iki yüzme havuzunun bulunduğu merkezde, ikişer spor salonu, buhar odası, sauna, 8 adet derslik, 2 bilgisayar dersliği, kreş, oyun odası gibi birimler ile dış mekana açılan 300 metrekarelik bir kafeterya yer alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, merkezi yakında Talaslılarla buluşturacaklarını belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yaptırılan sosyal yaşam merkezinin açılışa hazır olduğu bildirildi. Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yaptırılan sosyal yaşam merkezinin açılışa hazır olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Talas Sosyal Yaşam Merkezinin yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştirakleri Spor AŞ, KAYMEK ve KAYTUR hizmetlerini bir arada barındıran merkez, toplam 5 bin 247 metrekare kapalı alana sahip bulunuyor.

Erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı iki yüzme havuzunun bulunduğu merkezde, ikişer spor salonu, buhar odası, sauna, 8 adet derslik, 2 bilgisayar dersliği, kreş, oyun odası gibi birimler ile dış mekana açılan 300 metrekarelik bir kafeterya yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, merkezi yakında Talaslılarla buluşturacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.