pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Taksicilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

16.02.2018 - 15:38, Güncelleme: 16.02.2018 - 15:38
 

Taksicilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup taksici esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup taksici esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için araçlarına Türk bayrağı asarak konvoy oluşturdu.Tuna Caddesi'nde bir araya gelen yaklaşık 20 taksici, oluşturduğu konvoyla, araçlarına taktıkları Türk bayraklarıyla korna çalarak Sivas Caddesi'nden geçerek Kartal Askeri Şehitliğine geldi.Burada şehitler için dua eden taksiciler adına gazetecilere açıklama yapan taksici esnafı Hakan Göğdere, Mehmetçiğe destek vermek amacıyla toplandıklarını söyledi.Herkensin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Göğdere, şöyle konuştu:"Bugün aziz şehitlerimize, gazilerimize, ordumuza ve polis teşkilatımıza karşı en büyük görevimiz, onların uğrunda şehit olduğu değerler etrafında yüreklerimizi kenetlemek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Bölücü terörist ve anarşist unsurların Türk milletinin bütünlüğüne ve devletin varlığına karşı giriştikleri yasadışı terör eylemleri ve saldırılarını bastırmak üzere yapılan tüm mücadele çerçevesinde bizler taksici esnafı olarak, kanımızın son damlasına kadar, devletimizin, ordumuzun ve polis teşkilatımızın yanındayız. Onların aziz hatıralarına karşı göstereceğimiz en büyük saygı hakkın, hukukun, adaletin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaktır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup taksici esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir grup taksici esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için araçlarına Türk bayrağı asarak konvoy oluşturdu.

Tuna Caddesi'nde bir araya gelen yaklaşık 20 taksici, oluşturduğu konvoyla, araçlarına taktıkları Türk bayraklarıyla korna çalarak Sivas Caddesi'nden geçerek Kartal Askeri Şehitliğine geldi.

Burada şehitler için dua eden taksiciler adına gazetecilere açıklama yapan taksici esnafı Hakan Göğdere, Mehmetçiğe destek vermek amacıyla toplandıklarını söyledi.

Herkensin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Göğdere, şöyle konuştu:

"Bugün aziz şehitlerimize, gazilerimize, ordumuza ve polis teşkilatımıza karşı en büyük görevimiz, onların uğrunda şehit olduğu değerler etrafında yüreklerimizi kenetlemek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Bölücü terörist ve anarşist unsurların Türk milletinin bütünlüğüne ve devletin varlığına karşı giriştikleri yasadışı terör eylemleri ve saldırılarını bastırmak üzere yapılan tüm mücadele çerçevesinde bizler taksici esnafı olarak, kanımızın son damlasına kadar, devletimizin, ordumuzun ve polis teşkilatımızın yanındayız. Onların aziz hatıralarına karşı göstereceğimiz en büyük saygı hakkın, hukukun, adaletin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.