pendik escort bayan
ak

Takograf İşlemleri Kırşehir'de Yapılabilecek

19.04.2018 - 14:18, Güncelleme: 19.04.2018 - 14:18
 

Takograf İşlemleri Kırşehir'de Yapılabilecek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sayısal takograf işlemlerinin Kırşehir'de yapılabileceğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sayısal takograf işlemlerinin Kırşehir'de yapılabileceğini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ağır vasıta sürücü ve firmaların sayısal takograf hizmetini almak için çevre illere gitmek zorunda kalmamaları için çalışma yaptıklarını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yürüttükleri istişareler çerçevesinde sayısal takograf hizmetini odamız bünyesinde sunmaya başladıklarını dile getiren Ekicioğlu, şunları kaydetti: "Hemşehrilerimiz, sayısal takograf hizmetini almak için artık çevre illere gitmekten kurtulacaktır. Kırşehir’de faaliyet gösteren firmalarımızın ve sektör çalışanlarımızın yerinde hizmet almasını sağladık. Oda olarak sayısal takograf işlemlerini başlattık. Sektördeki firmalarımızın bu sorununu çözdüğümüz için mutluyuz. Sayısal takograf hizmeti almak isteyen hemşehrilerimizin takograf kartlarına ilişkin başvurularının alınması, değerlendirilmesi, kartların sertifikalandırılması, kartların kişiselleştirilmesi ve sahiplerine dağıtılması süreçlerindeki işlemler de artık odamızda yapılacaktır."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sayısal takograf işlemlerinin Kırşehir'de yapılabileceğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sayısal takograf işlemlerinin Kırşehir'de yapılabileceğini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ağır vasıta sürücü ve firmaların sayısal takograf hizmetini almak için çevre illere gitmek zorunda kalmamaları için çalışma yaptıklarını belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yürüttükleri istişareler çerçevesinde sayısal takograf hizmetini odamız bünyesinde sunmaya başladıklarını dile getiren Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimiz, sayısal takograf hizmetini almak için artık çevre illere gitmekten kurtulacaktır. Kırşehir’de faaliyet gösteren firmalarımızın ve sektör çalışanlarımızın yerinde hizmet almasını sağladık. Oda olarak sayısal takograf işlemlerini başlattık. Sektördeki firmalarımızın bu sorununu çözdüğümüz için mutluyuz. Sayısal takograf hizmeti almak isteyen hemşehrilerimizin takograf kartlarına ilişkin başvurularının alınması, değerlendirilmesi, kartların sertifikalandırılması, kartların kişiselleştirilmesi ve sahiplerine dağıtılması süreçlerindeki işlemler de artık odamızda yapılacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.