pendik escort bayan
ak

Takisinin Arka Lastiğine Sıkışan Kedi Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

07.08.2018 - 18:59, Güncelleme: 07.08.2018 - 18:59
 

Takisinin Arka Lastiğine Sıkışan Kedi Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

Kurtarılan kediyi yoldan geçen bir kadın sahiplendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, bir taksinin arka lastiğine sıkışan yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.Sularbaşı Mahallesi'ndeki bir taksi durağında çalışan Faik Yılmaz, park halindeki aracının arka lastiğinin bulunduğu bölümden gelen sesler üzerine arkadaşlarıyla birlikte kedi yavrusunu kurtarmaya çalıştı. Kendi çabalarıyla kediyi bulunduğu yerden çıkaramayacağını anlayan Yılmaz, itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekibi kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkardı. Kalabalıktan korkan kedi, bu kez başka bir aracın motor kısmına girdi.Aracın kaputu açılarak çıkarılan kedi yavrusu, geçen bir kadın tarafından sahiplenildi. Taksi şoförü Faik Yılmaz, AA muhabirine, "Kedinin sesini duyunca çıkarmak için uzun süre uğraştık, çıkaramayınca itfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar da sağ olsunlar geldiler çıkardılar kediyi." diye konuştu.
Kurtarılan kediyi yoldan geçen bir kadın sahiplendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, bir taksinin arka lastiğine sıkışan yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Sularbaşı Mahallesi'ndeki bir taksi durağında çalışan Faik Yılmaz, park halindeki aracının arka lastiğinin bulunduğu bölümden gelen sesler üzerine arkadaşlarıyla birlikte kedi yavrusunu kurtarmaya çalıştı.

Kendi çabalarıyla kediyi bulunduğu yerden çıkaramayacağını anlayan Yılmaz, itfaiyeden yardım istedi.

İtfaiye ekibi kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkardı. Kalabalıktan korkan kedi, bu kez başka bir aracın motor kısmına girdi.

Aracın kaputu açılarak çıkarılan kedi yavrusu, geçen bir kadın tarafından sahiplenildi.

Taksi şoförü Faik Yılmaz, AA muhabirine, "Kedinin sesini duyunca çıkarmak için uzun süre uğraştık, çıkaramayınca itfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar da sağ olsunlar geldiler çıkardılar kediyi." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.