pendik escort bayan
ak

Tadilat bitti, Hizmet başladı

Yaşam 28.09.2014 - 15:52, Güncelleme: 28.09.2014 - 15:52
 

Tadilat bitti, Hizmet başladı

Uzun bir tadilatın ardından boş olarak bekletilen Sosyal Güvenlik Kurumunun binası nihayet faaliyete geçirildi.

Uzun bir tadilatın ardından boş olarak bekletilen Sosyal Güvenlik Kurumunun binası nihayet faaliyete geçirildi.   Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ( SGK) Kümbet bölgesinde bulunan yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte boş kalan, tadilat yapılarak güçlendirme yapılan İstasyon caddesindeki eski hizmet binası, kurumun 4 Eylül Sosyal Güvenlik Merkezi ve Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Tadilatı uzun süren ve devlet imkânlarıyla başlan aşağı iç ve dış kısımları yenilerek modern bir bina haline getirilen SSK eski binası, uzun bir aradan sonra tekrar hizmet vermeye başladı.   Binanın tabelalarının yerleştirilmesinin ardından iç kısımlarda yapılan tadilatlarda tamamlanarak sonunda hizmete sunuldu. Binanın bir bölümü Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi olarak hizmet vermeye başlarken, bir bölümü de Sosyal Güvenlik Kurumunun bazı bölümlerine hizmet verecek.     Yeni binaya taşınmasının ardından eski binasını değerlendirerek 4 Eylül Sosyal Güvenlik Merkezi haline getiren kurum burada genel sağlık sigortalılarının Tescil ve Aktivasyon İşlemlerini, hastalık, emzirme ve analık gibi geçici iş göremezlik ödemelerini, iş kazası ve meslek hastalıkları işlemlerini, aylık almakta olan sigortalı ve hak sahiplerinin banka değişiklikleri işlemleri ile maaş bordosunun verilmesi, sigortalı müstehaklık ve hizmet dökümü verilmesi işlemlerini gerçekleştirecek.   Eski binanın kullanıma açılması ile birlikte özellikle en yoğun olan servislerin merkeze alınması hem vatandaşları hem de kurum çalışanlarını rahatlattı. - SİVAS
Uzun bir tadilatın ardından boş olarak bekletilen Sosyal Güvenlik Kurumunun binası nihayet faaliyete geçirildi.

Uzun bir tadilatın ardından boş olarak bekletilen Sosyal Güvenlik Kurumunun binası nihayet faaliyete geçirildi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ( SGK) Kümbet bölgesinde bulunan yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte boş kalan, tadilat yapılarak güçlendirme yapılan İstasyon caddesindeki eski hizmet binası, kurumun 4 Eylül Sosyal Güvenlik Merkezi ve Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Tadilatı uzun süren ve devlet imkânlarıyla başlan aşağı iç ve dış kısımları yenilerek modern bir bina haline getirilen SSK eski binası, uzun bir aradan sonra tekrar hizmet vermeye başladı.

 

Binanın tabelalarının yerleştirilmesinin ardından iç kısımlarda yapılan tadilatlarda tamamlanarak sonunda hizmete sunuldu. Binanın bir bölümü Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi olarak hizmet vermeye başlarken, bir bölümü de Sosyal Güvenlik Kurumunun bazı bölümlerine hizmet verecek.

 

 

Yeni binaya taşınmasının ardından eski binasını değerlendirerek 4 Eylül Sosyal Güvenlik Merkezi haline getiren kurum burada genel sağlık sigortalılarının Tescil ve Aktivasyon İşlemlerini, hastalık, emzirme ve analık gibi geçici iş göremezlik ödemelerini, iş kazası ve meslek hastalıkları işlemlerini, aylık almakta olan sigortalı ve hak sahiplerinin banka değişiklikleri işlemleri ile maaş bordosunun verilmesi, sigortalı müstehaklık ve hizmet dökümü verilmesi işlemlerini gerçekleştirecek.

 

Eski binanın kullanıma açılması ile birlikte özellikle en yoğun olan servislerin merkeze alınması hem vatandaşları hem de kurum çalışanlarını rahatlattı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.