pendik escort bayan
ak

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu

19.09.2018 - 10:23, Güncelleme: 19.09.2018 - 10:23
 

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 23 Eylül Pazar günü Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği düzenlenecek.Odunpazarı Meydanı'nda 23 Eylül Pazar günü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 23 Eylül Pazar günü Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği düzenlenecek.Odunpazarı Meydanı'nda 23 Eylül Pazar günü saat 17.00'de başlayıp, Hatboyu Yürüyüş Yolu'nda son bulacak bisiklet turu için şehirde yaşayan tüm kadınlar bisikletleriyle buluşma noktalarına davet edildi.Bu yıl ülke genelinde 6, Eskişehir'de ise 3'üncüsü düzenlenen etkinliğe katılan kadınlar, şehirde özgürce ve rahatça bisiklete binebilmek için kendilerini ve bisikletlerini süsleyerek seslerini duyuruyor.Süslü kadınları ve onlara destek veren erkek, kadın, yaşlı, genç, çocuk herkes yaklaşık 5,5 kilometre bisiklet sürecek.Normal hızla yaklaşık 30 dakika süren bu etkinliklik, fotoğraf çekmek için verilecek molalarla daha da uzayacak.Odunpazarı Meydanı'ndan başlayıp, Hatboyu Yürüyüş Yolu'nda sona erecek etkinlikte Bando grubunun performansı ile Tango Linda ekibinin dans gösterisi de yer alacak.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 23 Eylül Pazar günü Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği düzenlenecek.Odunpazarı Meydanı'nda 23 Eylül Pazar günü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 23 Eylül Pazar günü Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği düzenlenecek.

Odunpazarı Meydanı'nda 23 Eylül Pazar günü saat 17.00'de başlayıp, Hatboyu Yürüyüş Yolu'nda son bulacak bisiklet turu için şehirde yaşayan tüm kadınlar bisikletleriyle buluşma noktalarına davet edildi.

Bu yıl ülke genelinde 6, Eskişehir'de ise 3'üncüsü düzenlenen etkinliğe katılan kadınlar, şehirde özgürce ve rahatça bisiklete binebilmek için kendilerini ve bisikletlerini süsleyerek seslerini duyuruyor.

Süslü kadınları ve onlara destek veren erkek, kadın, yaşlı, genç, çocuk herkes yaklaşık 5,5 kilometre bisiklet sürecek.

Normal hızla yaklaşık 30 dakika süren bu etkinliklik, fotoğraf çekmek için verilecek molalarla daha da uzayacak.

Odunpazarı Meydanı'ndan başlayıp, Hatboyu Yürüyüş Yolu'nda sona erecek etkinlikte Bando grubunun performansı ile Tango Linda ekibinin dans gösterisi de yer alacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.