pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nin Muhtarları İftarda Buluştu

01.06.2018 - 13:53, Güncelleme: 01.06.2018 - 13:53
 

Suşehri'nin Muhtarları İftarda Buluştu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan muhtarlar düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İlçedeki...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan muhtarlar düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İlçedeki bir kafede düzenlenen proğramda konuşan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, seçim güvenliği konusunda köy muhtarlarının gerekli tedbirleri köylerinde almalarını istedi.Son günlerde ilçede kene vakalarının görülmeye başladığını aktaran Uzunoğlu, kenelerin artmaması için kanatlı hayvanlara yönelik av yasağı uyguladıklarını dile getirerek, "Tüm muhtarlarımızdan isteğimiz, bölgenizde avlanmak için gelen avcıları şikayet edin. Böyle bir tedbirleri almaz isek, kene vakalarında daha da artışlar yaşayabiliriz." diye konuştu.İftara Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkanları, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan muhtarlar düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İlçedeki...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan muhtarlar düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İlçedeki bir kafede düzenlenen proğramda konuşan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, seçim güvenliği konusunda köy muhtarlarının gerekli tedbirleri köylerinde almalarını istedi.

Son günlerde ilçede kene vakalarının görülmeye başladığını aktaran Uzunoğlu, kenelerin artmaması için kanatlı hayvanlara yönelik av yasağı uyguladıklarını dile getirerek, "Tüm muhtarlarımızdan isteğimiz, bölgenizde avlanmak için gelen avcıları şikayet edin. Böyle bir tedbirleri almaz isek, kene vakalarında daha da artışlar yaşayabiliriz." diye konuştu.

İftara Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkanları, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.