pendik escort bayan
ak

Suşehri'ne Oto Pazarı Kuruldu

01.04.2017 - 20:18, Güncelleme: 01.04.2017 - 20:18
 

Suşehri'ne Oto Pazarı Kuruldu

Sivas'ın Suşehri ilçesine belediye tarafından oto pazarı kuruldu.

AA - Sivas'ın Suşehri ilçesine belediye tarafından oto pazarı kuruldu.İlçe Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Yalnızbağlar Mahallesi'ndeki kapalı semt pazar alanına kurulan oto pazarının haftada bir gün cumartesi günleri hizmet vereceğini söyledi.İlçenin bölgede önemli bir konumda olduğunu ifade eden Yüksel, "Bölgemizde çok sayıda galerici kardeşimiz bulunmaktadır. Komşu illerimizdeki galericilerin de buraya gelmesini arzu ettik. İlk pazarımızı bugün açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm galerici kardeşlerimize bol kazançlar diliyorum." dedi.Araç sahipleriyle sohbet eden Yüksel, bir otomobilin satışının pazarlığına da katıldı.
Sivas'ın Suşehri ilçesine belediye tarafından oto pazarı kuruldu.

AA - Sivas'ın Suşehri ilçesine belediye tarafından oto pazarı kuruldu.


İlçe Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Yalnızbağlar Mahallesi'ndeki kapalı semt pazar alanına kurulan oto pazarının haftada bir gün cumartesi günleri hizmet vereceğini söyledi.

İlçenin bölgede önemli bir konumda olduğunu ifade eden Yüksel, "Bölgemizde çok sayıda galerici kardeşimiz bulunmaktadır. Komşu illerimizdeki galericilerin de buraya gelmesini arzu ettik. İlk pazarımızı bugün açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm galerici kardeşlerimize bol kazançlar diliyorum." dedi.

Araç sahipleriyle sohbet eden Yüksel, bir otomobilin satışının pazarlığına da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.