pendik escort bayan
ak

Suşehri'ne Çöp Konteyneri Desteği

24.01.2019 - 15:28, Güncelleme: 24.01.2019 - 15:28
 

Suşehri'ne Çöp Konteyneri Desteği

SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Suşehri ilçesine 800 litre kapasiteli 70 çöp konteyneri gönderildi.Suşehri Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Suşehri ilçesine 800 litre kapasiteli 70 çöp konteyneri gönderildi.Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, Bakanlıktan talep ettikleri çöp konteynerlerini teslim aldıklarını belirtti.Yüksel, "Çöp konteynerleri, kullanım ömrü biten, deforme olanların yerine ve ihtiyaç duyulan yerlerde kullanılacak. Temiz çevre ve temiz toplum için destekte bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve değerli bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Suşehri ilçesine 800 litre kapasiteli 70 çöp konteyneri gönderildi.Suşehri Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Suşehri ilçesine 800 litre kapasiteli 70 çöp konteyneri gönderildi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, Bakanlıktan talep ettikleri çöp konteynerlerini teslim aldıklarını belirtti.

Yüksel, "Çöp konteynerleri, kullanım ömrü biten, deforme olanların yerine ve ihtiyaç duyulan yerlerde kullanılacak. Temiz çevre ve temiz toplum için destekte bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve değerli bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.