pendik escort bayan
ak

Suşehri'ne Çıraklık Okulu Açılacak

20.09.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.09.2017 - 16:58
 

Suşehri'ne Çıraklık Okulu Açılacak

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri ilçesine çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin açılacağını belirtti. Yüce, yaptığı...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri ilçesine çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin açılacağını belirtti. Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin faaliyete gireceğini aktararak, bu merkezde açılacak kursların kalifiye eleman yetiştirilmesine katkı sağlayacağına işaret etti. Suşehri sanayisinde eleman sıkıntısı yaşandığını aktaran Yüce, "Gerek ilçe kaymakamlığımız, gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız koordine doğrultusunda ilçemizde çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin tekrar açılması için girişimde bulunmuştuk. Bu görüşmeler neticesinde, yapılan istişareler ve yazışmalar doğrultusunda çıraklık ve mesleki eğitim merkezimizin tekrar açılması uygun bulundu. İnşallah ihtiyaç duyulan meslek dallarında artık bundan böyle talep olması durumunda kurslar verilecek." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri ilçesine çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin açılacağını belirtti. Yüce, yaptığı...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri ilçesine çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin açılacağını belirtti.

Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin faaliyete gireceğini aktararak, bu merkezde açılacak kursların kalifiye eleman yetiştirilmesine katkı sağlayacağına işaret etti.

Suşehri sanayisinde eleman sıkıntısı yaşandığını aktaran Yüce, "Gerek ilçe kaymakamlığımız, gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız koordine doğrultusunda ilçemizde çıraklık ve mesleki eğitim merkezinin tekrar açılması için girişimde bulunmuştuk. Bu görüşmeler neticesinde, yapılan istişareler ve yazışmalar doğrultusunda çıraklık ve mesleki eğitim merkezimizin tekrar açılması uygun bulundu. İnşallah ihtiyaç duyulan meslek dallarında artık bundan böyle talep olması durumunda kurslar verilecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.