pendik escort bayan
ak

Suşehri'nden Kısa Kısa

16.05.2017 - 16:23, Güncelleme: 16.05.2017 - 16:23
 

Suşehri'nden Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi tarafından tarımsal sulama arklarında başlatılan kapalı sistem ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.Suşehri Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi tarafından tarımsal sulama arklarında başlatılan kapalı sistem ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arazi sulama arklarında 3 yılda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Yüksel, "Kemalpaşa Mahallesi'nden geçen Kedere arkı, Karşıyaka ve Gökçekaş arazisini sulayan Karşıyaka arkı üzerindeki çalışmalar bitmek üzere. Bu çalışmalar ile Çiftegözeler ve Derin arazisine giden 21 menfezin yapımı tamamlandı.” dedi. Sulama kanallarında yapım, onarım ve bakım çalışmalarının devam ettiğini aktaran Yüksel, şunları kaydetti:“Yaptığımız bu çalışmalarla tahrip olmuş kanallardan kaynaklanan kayıp ve kaçaklar engellenmiş oldu. Su akışı daha hızlı hale getirildi. Ana kaynaktan ne kadar su bağladıysak paylaşıma da o kadar suyun gelmesini sağladık. Bu sayede hem suyu daha etkin ve verimli kullanım yoluna gittik hem de su yetersizliğinden kaynaklanan tartışmaları sonlandırdık. Su hayattır, hayat kaynağımıza sahip çıkmak hepimizin vazifesi olmalı. Yaptığımız bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. - AK Parti İstanbul Milletvekili Erdem, Suşehri'ndeAK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu. Hükümet Konağı ve İlçe Devlet Hastanesi inşaatlarını gezen Erdem, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Suşehri’ne güzel hizmetler yapıldığını belirten Erdem, “Sadece Suşehri değil, Türkiye’nin dört bir köşesinde olan tüm yerleşim yerlerine güzel hizmetler yapılıyor." dedi. Hizmetlerin hayırlı olmasını dileyen Erdem, "Özellikle yeni yapılan hastanemizin şu andaki mevcut hastanenin 3 kat büyüklüğünde olması çok güzel. Mevcut hastane binamızın 8 bin metrekare kapalı alanı bulunurken, yeni hastane binası ise 25 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu da AK Parti'nin insan sağlığına verdiği önemden kaynaklanmaktadır. Gönül ister ki hasta olmayalım ama her şey Allah’tandır. Sağlık alanlarına da ihtiyaç vardır.” diye konuştu.Erdem'e incelemeleri sırasında, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce eşlik etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi tarafından tarımsal sulama arklarında başlatılan kapalı sistem ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.Suşehri Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi tarafından tarımsal sulama arklarında başlatılan kapalı sistem ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arazi sulama arklarında 3 yılda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Yüksel, "Kemalpaşa Mahallesi'nden geçen Kedere arkı, Karşıyaka ve Gökçekaş arazisini sulayan Karşıyaka arkı üzerindeki çalışmalar bitmek üzere. Bu çalışmalar ile Çiftegözeler ve Derin arazisine giden 21 menfezin yapımı tamamlandı.” dedi.

Sulama kanallarında yapım, onarım ve bakım çalışmalarının devam ettiğini aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

“Yaptığımız bu çalışmalarla tahrip olmuş kanallardan kaynaklanan kayıp ve kaçaklar engellenmiş oldu. Su akışı daha hızlı hale getirildi. Ana kaynaktan ne kadar su bağladıysak paylaşıma da o kadar suyun gelmesini sağladık. Bu sayede hem suyu daha etkin ve verimli kullanım yoluna gittik hem de su yetersizliğinden kaynaklanan tartışmaları sonlandırdık.

Su hayattır, hayat kaynağımıza sahip çıkmak hepimizin vazifesi olmalı. Yaptığımız bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

- AK Parti İstanbul Milletvekili Erdem, Suşehri'nde

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı ve İlçe Devlet Hastanesi inşaatlarını gezen Erdem, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Suşehri’ne güzel hizmetler yapıldığını belirten Erdem, “Sadece Suşehri değil, Türkiye’nin dört bir köşesinde olan tüm yerleşim yerlerine güzel hizmetler yapılıyor." dedi.

Hizmetlerin hayırlı olmasını dileyen Erdem, "Özellikle yeni yapılan hastanemizin şu andaki mevcut hastanenin 3 kat büyüklüğünde olması çok güzel. Mevcut hastane binamızın 8 bin metrekare kapalı alanı bulunurken, yeni hastane binası ise 25 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu da AK Parti'nin insan sağlığına verdiği önemden kaynaklanmaktadır. Gönül ister ki hasta olmayalım ama her şey Allah’tandır. Sağlık alanlarına da ihtiyaç vardır.” diye konuştu.

Erdem'e incelemeleri sırasında, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce eşlik etti.

Suşehri'nden Kısa Kısa

Suşehri'nden Kısa Kısa

Suşehri'nden Kısa Kısa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.