pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Zemin Etüt Çalışması

18.04.2019 - 12:28, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:28
 

Suşehri'nde Zemin Etüt Çalışması

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında zemin etüt araştırması için sondaj çalışması yapıldı.Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında zemin etüt araştırması için sondaj çalışması yapıldı.Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçemiz şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında çeşitli noktalarda 100'den fazla sondaj kuyusu ve 100'e yakın zemin araştırması için kanallar açıldı. Aktif fay hatlarının hareketliliğini gözlemlemek ve araştırmalar yapmak üzere İller Bankası tarafından başlattığımız çalışmalarda gerekli ölçüm ve numuneler alınmış olup, yapılan çalışmada raporlama aşamasına gelinmiştir." diye konuştu.Bilim insanlarından oluşan teknik heyete çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yüksel, "İlçemiz için aldığımız tedbirler, inşallah güzel sonuçlanacaktır." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında zemin etüt araştırması için sondaj çalışması yapıldı.Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında zemin etüt araştırması için sondaj çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçemiz şehir imar revizyonu çalışmaları kapsamında çeşitli noktalarda 100'den fazla sondaj kuyusu ve 100'e yakın zemin araştırması için kanallar açıldı. Aktif fay hatlarının hareketliliğini gözlemlemek ve araştırmalar yapmak üzere İller Bankası tarafından başlattığımız çalışmalarda gerekli ölçüm ve numuneler alınmış olup, yapılan çalışmada raporlama aşamasına gelinmiştir." diye konuştu.

Bilim insanlarından oluşan teknik heyete çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yüksel, "İlçemiz için aldığımız tedbirler, inşallah güzel sonuçlanacaktır." dedi.

Suşehri'nde Zemin Etüt Çalışması

Suşehri'nde Zemin Etüt Çalışması

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.