pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Yks Heyecanı

15.06.2019 - 11:03, Güncelleme: 15.06.2019 - 11:03
 

Suşehri'nde Yks Heyecanı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilk kez yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT)...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilk kez yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava girecek öğrenciler, güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra salonlara alındı. Suşehri ilçesinde bu yıl YÖK tarafından ilki yapılan sınavlara, ikisi engelli olmak üzere bin 210 öğrencinin katılacağı öğrenildi.İlçede bulunan 5 okulda yapılan sınavlara, Suşehri ilçe merkezinden katılan öğrencilerin yanı sıra çevre ilçelerden de öğrencilerin geldiği belirtildi.Geç kalan bazı öğrencilerin koşarak geldikleri görüldü. Giriş saatini kaçıran bazı öğrenciler ise sınava giremedi.Bu arada, çocukları sınava giren aileler ise sınav merkezlerinin önünde Kur'an-ı Kerim okuyarak çocuklarını bekledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilk kez yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT)...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilk kez yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı.

Sınava girecek öğrenciler, güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra salonlara alındı. Suşehri ilçesinde bu yıl YÖK tarafından ilki yapılan sınavlara, ikisi engelli olmak üzere bin 210 öğrencinin katılacağı öğrenildi.

İlçede bulunan 5 okulda yapılan sınavlara, Suşehri ilçe merkezinden katılan öğrencilerin yanı sıra çevre ilçelerden de öğrencilerin geldiği belirtildi.

Geç kalan bazı öğrencilerin koşarak geldikleri görüldü. Giriş saatini kaçıran bazı öğrenciler ise sınava giremedi.

Bu arada, çocukları sınava giren aileler ise sınav merkezlerinin önünde Kur'an-ı Kerim okuyarak çocuklarını bekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.