pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Yağmur Yaşamı Etkiledi

01.10.2015 - 21:07, Güncelleme: 01.10.2015 - 21:07
 

Suşehri'nde Yağmur Yaşamı Etkiledi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bazı iş yerlerine yağmur sılarıyla dolarken, cadde üzerinde çökme yaşandı. Saat 20.15'te başlayan ve yaklaşık 1.5 saat boyunca kesintisiz bir şekilde devam eden sağanak yağmur nedeniyle ilçe merkezinde sıkıntı yaşandı. Taşköprü Mahallesi'nde bazı işyerlerine su dolarken esnaflar kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalıştı. Şiddetli yağış nedeniyle Sivas Caddesi'nde yolda kısmi çökme meydana geldi. O sırada yoldan geçmekte olan Sinan Uysal'ın kullandığı minibüs kısmen çöken yolda askıda kaldı. Devrilmekten son anda kurtulan minibüs belediyeye ait kepçe yardımıyla kurtarıldı. - Suşehri
Sivas'ın Suşehri ilçesinde akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bazı iş yerlerine yağmur sılarıyla dolarken, cadde üzerinde çökme yaşandı.

 

Saat 20.15'te başlayan ve yaklaşık 1.5 saat boyunca kesintisiz bir şekilde devam eden sağanak yağmur nedeniyle ilçe merkezinde sıkıntı yaşandı. Taşköprü Mahallesi'nde bazı işyerlerine su dolarken esnaflar kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalıştı. Şiddetli yağış nedeniyle Sivas Caddesi'nde yolda kısmi çökme meydana geldi. O sırada yoldan geçmekte olan Sinan Uysal'ın kullandığı minibüs kısmen çöken yolda askıda kaldı. Devrilmekten son anda kurtulan minibüs belediyeye ait kepçe yardımıyla kurtarıldı. - Suşehri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.