pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

19.11.2015 - 17:18, Güncelleme: 19.11.2015 - 17:18
 

Suşehri'nde uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla İstanbul bağlantılı 12 kişi gözaltına...

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla İstanbul bağlantılı 12 kişi gözaltına alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğün ekipleri, ilçede İstanbul bağlantılı uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı. Bu kapsamda ilçe merkezi ve İstanbul'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda şüphelilerin ev ve işyerlerine yapılan aramalarda açıklanmayan miktarda esrar maddesi, sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu haplar ele geçirildi. Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları yapılan 12 şüpheli, ardından adliyeye sevk edildi.
SİVAS'ın Suşehri ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla İstanbul bağlantılı 12 kişi gözaltına...

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla İstanbul bağlantılı 12 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğün ekipleri, ilçede İstanbul bağlantılı uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı. Bu kapsamda ilçe merkezi ve İstanbul'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda şüphelilerin ev ve işyerlerine yapılan aramalarda açıklanmayan miktarda esrar maddesi, sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu haplar ele geçirildi. Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları yapılan 12 şüpheli, ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.