pendik escort bayan
ak

Suşehri’nde Terör Konulu Seminer Verildi

18.04.2019 - 13:33, Güncelleme: 18.04.2019 - 13:33
 

Suşehri’nde Terör Konulu Seminer Verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Müftülük personeline "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" projesi kapsamında, terör konulu seminer verildi.Hazreti...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Müftülük personeline "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" projesi kapsamında, terör konulu seminer verildi.Hazreti Ebubekir Camii çok amaçlı salonunda düzenlenen seminerde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından ilçe merkezi ve köylerde görev yapan din görevlilerine, terörle ilgili bilgi aktarıldı.Seminerlerin 29 Nisan'a kadar ilçelerde devam edeceğini belirten yetkililer, bu konferanslarda yaklaşık bin din görevlisinin bilgilendirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.Konferansa, İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya ve din görevlileri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Müftülük personeline "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" projesi kapsamında, terör konulu seminer verildi.Hazreti...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Müftülük personeline "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" projesi kapsamında, terör konulu seminer verildi.

Hazreti Ebubekir Camii çok amaçlı salonunda düzenlenen seminerde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından ilçe merkezi ve köylerde görev yapan din görevlilerine, terörle ilgili bilgi aktarıldı.

Seminerlerin 29 Nisan'a kadar ilçelerde devam edeceğini belirten yetkililer, bu konferanslarda yaklaşık bin din görevlisinin bilgilendirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Konferansa, İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya ve din görevlileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.