pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Sosyal Tesis Yenileniyor

26.04.2019 - 11:38, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:38
 

Suşehri'nde Sosyal Tesis Yenileniyor

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı.Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı.Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal Tesisleri'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, sosyal tesisi seçimden önce söz verdiği gibi Suşehri halkına yakışacak daha nezih, temiz ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Aspasya Sosyal Tesisleri'nde yapılacak çalışmaları da anlatan Yüksel, şunları kaydetti:"Ana cadde üzerinden Taşköprü Sosyal Tesisleri'ne kadar olan bölümde halkımızın ailesi ile birlikte daha rahat edebilecekleri güzel bir ortam oluşması için çalışıyoruz. Buraların beytülmal olduğunu hiçbir vatandaşımızın unutmamasını istiyorum. Çünkü yapılan bu hizmeti bir günlük, bir yıllık veya beş yıllık olarak düşünmüyoruz. Bu hizmetin düzgün ve temiz bir şekilde kullanarak gelecek nesillere aktarılmasını hedefliyoruz."Bu tür sosyal alanlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yüksel, "Bu alanların korumasını hepimiz yapmalıyız. İnşallah kısa zamanda gerekli çalışmalara daha da hız verip, halkımızın hizmetine bu nezih ortamı sunacağız." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı.Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı.

Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal Tesisleri'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, sosyal tesisi seçimden önce söz verdiği gibi Suşehri halkına yakışacak daha nezih, temiz ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Aspasya Sosyal Tesisleri'nde yapılacak çalışmaları da anlatan Yüksel, şunları kaydetti:

"Ana cadde üzerinden Taşköprü Sosyal Tesisleri'ne kadar olan bölümde halkımızın ailesi ile birlikte daha rahat edebilecekleri güzel bir ortam oluşması için çalışıyoruz. Buraların beytülmal olduğunu hiçbir vatandaşımızın unutmamasını istiyorum. Çünkü yapılan bu hizmeti bir günlük, bir yıllık veya beş yıllık olarak düşünmüyoruz. Bu hizmetin düzgün ve temiz bir şekilde kullanarak gelecek nesillere aktarılmasını hedefliyoruz."

Bu tür sosyal alanlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yüksel, "Bu alanların korumasını hepimiz yapmalıyız. İnşallah kısa zamanda gerekli çalışmalara daha da hız verip, halkımızın hizmetine bu nezih ortamı sunacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.