pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Öğretmenler Bir Araya Geldi

25.11.2018 - 09:43, Güncelleme: 25.11.2018 - 09:43
 

Suşehri'nde Öğretmenler Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde öğretmenler Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programında buluştu. Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde öğretmenler Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programında buluştu. Belediye Sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyledi.Eğitim-Bir-Sen Sivas İl Başkanı Halil İbrahim Temiz ise öğretmenliğin kıymetli olduğu kadar mesuliyet gerektiren bir meslek olduğunu belirtti. Öğretmenlerin günlerini kutlayan Temiz, "Öğretmenlik mesleğinin bu anlamlı gününde, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, vatanımızın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum." dedi. Eğitim-Bir-Sen Suşehri İlçe Başkanı Volkan Karadağ da programa katılım sağlayanlara teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde öğretmenler Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programında buluştu. Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde öğretmenler Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programında buluştu.

Belediye Sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Sivas İl Başkanı Halil İbrahim Temiz ise öğretmenliğin kıymetli olduğu kadar mesuliyet gerektiren bir meslek olduğunu belirtti. Öğretmenlerin günlerini kutlayan Temiz, "Öğretmenlik mesleğinin bu anlamlı gününde, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, vatanımızın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Suşehri İlçe Başkanı Volkan Karadağ da programa katılım sağlayanlara teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.