pendik escort bayan
ak

Suşehri’nde Nisan ayı muhtarlar toplantısı

19.04.2018 - 13:53, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:53
 

Suşehri’nde Nisan ayı muhtarlar toplantısı

Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2018 yılında Köy-Des ve özel idare destekli yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Uzunoğlu,"Biz yetkilerimiz dahilinde hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki 2 ay sonraki yapılacak olan seçimlerinde güvenliğini ve tedbirini de almamız gerekiyor. Bu konuda zaman içerisinde gerekli tedbirlerin neler olacağı konusunda görüşmelerimiz olacaktır." dedi.Köy-Des çalışma programlarının belli olduğunu kaydeden Uzunoğlu, Bu yıl bir ve ikinci kat asfalt yapımının olmadığını kaydetti. Köylerdeki Parke taşlarıyla ilgili sorunlar yaşandığını kaydeden Uzunoğlu,"Biz köylere taşı gönderiyoruz. Ama yıllar geçmesine rağmen taşlar duruyor. Daha döşeme işlemleri dahi yapılmamış. Taş döşemesinin yapmayan köylerimizde ki bu taşları, ihtiyaç olan başka köylere göndereceğiz. Bu konuda Köy muhtarlarının döşeme çalışmalarını başlatması gerekiyor. Devlet Vatandaş işbirliğiyle çalışacağız diyoruz. Ama hep bizlerden gayret var. Bazı köylerimiz bu parke taşı konusunda hassasiyet göstermiyor." diye konuştu.Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, köylerin bu yıl şenlik yapmamasını isteyerek,"Şenliğe harcanan paraları köyün parke taşı işçiliğine versinler. Bu daha iyi şenlik değil mi. Zaten bir yıl şenlik yapmasınlar. Ona harcanan parayla köyün ihtiyacı giderilmiş olur. Bu konuda derneklerle irtibata geçin." diye konuştu.
Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2018 yılında Köy-Des ve özel idare destekli yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Uzunoğlu,"Biz yetkilerimiz dahilinde hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki 2 ay sonraki yapılacak olan seçimlerinde güvenliğini ve tedbirini de almamız gerekiyor. Bu konuda zaman içerisinde gerekli tedbirlerin neler olacağı konusunda görüşmelerimiz olacaktır." dedi.

Köy-Des çalışma programlarının belli olduğunu kaydeden Uzunoğlu, Bu yıl bir ve ikinci kat asfalt yapımının olmadığını kaydetti. Köylerdeki Parke taşlarıyla ilgili sorunlar yaşandığını kaydeden Uzunoğlu,"Biz köylere taşı gönderiyoruz. Ama yıllar geçmesine rağmen taşlar duruyor. Daha döşeme işlemleri dahi yapılmamış. Taş döşemesinin yapmayan köylerimizde ki bu taşları, ihtiyaç olan başka köylere göndereceğiz. Bu konuda Köy muhtarlarının döşeme çalışmalarını başlatması gerekiyor. Devlet Vatandaş işbirliğiyle çalışacağız diyoruz. Ama hep bizlerden gayret var. Bazı köylerimiz bu parke taşı konusunda hassasiyet göstermiyor." diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, köylerin bu yıl şenlik yapmamasını isteyerek,"Şenliğe harcanan paraları köyün parke taşı işçiliğine versinler. Bu daha iyi şenlik değil mi. Zaten bir yıl şenlik yapmasınlar. Ona harcanan parayla köyün ihtiyacı giderilmiş olur. Bu konuda derneklerle irtibata geçin." diye konuştu.

Suşehri’nde Nisan ayı muhtarlar toplantısı

Suşehri’nde Nisan ayı muhtarlar toplantısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.