pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Muhtarlarla Asayiş Toplantısı

22.09.2017 - 17:08, Güncelleme: 22.09.2017 - 17:08
 

Suşehri'nde Muhtarlarla Asayiş Toplantısı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde muhtarlarla genel asayiş toplantısı yapıldı.İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Mustafa Yiğit'in başkanlığında,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde muhtarlarla genel asayiş toplantısı yapıldı.İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Mustafa Yiğit'in başkanlığında, merkeze bağlı mahalle muhtarlarının katılımıyla genel asayiş toplantısı düzenledi. Komiser Yiğit, yaptığı konuşmada, yeni eğitim yılının başlamasıyla polis ekiplerinin okullar bölgesinde denetimlerini sıklaştırdığını belirtti.Vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını, özellikle okul bölgelerinde ve sokaklarda yabancı kişilerin ve yabancı plakalı araçların emniyet müdürlüğüne bildirilmesini isteyen Yiğit, şöyle konuştu:"Yerleşim yerlerindeki huzuru yakalamanın tek yolu vatandaşlarla işbirliğinden geçiyor. Bizler gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Fakat burada vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını arzu ediyoruz. Ayrıca okullardaki öğrencilerimizin de okul çevrelerindeki sıkıntıları aileleriyle paylaşmasını isteyiniz. Bizler de bu sorunları el birliğiyle çözüme kavuşturmanın yollarını bulalım. Bizlerin tek amacı ilçedeki huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemektir. Bu huzurun da bozulmamasının yegane temeli halktır, ayrıca güvenlik kuvvetleridir."Yiğit, daha sonra muhtarların taleplerini dinleyerek, bu tür toplantıların zaman içerisinde sıklıkla yapılacağını kaydetti.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde muhtarlarla genel asayiş toplantısı yapıldı.İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Mustafa Yiğit'in başkanlığında,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde muhtarlarla genel asayiş toplantısı yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Mustafa Yiğit'in başkanlığında, merkeze bağlı mahalle muhtarlarının katılımıyla genel asayiş toplantısı düzenledi.

Komiser Yiğit, yaptığı konuşmada, yeni eğitim yılının başlamasıyla polis ekiplerinin okullar bölgesinde denetimlerini sıklaştırdığını belirtti.

Vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını, özellikle okul bölgelerinde ve sokaklarda yabancı kişilerin ve yabancı plakalı araçların emniyet müdürlüğüne bildirilmesini isteyen Yiğit, şöyle konuştu:

"Yerleşim yerlerindeki huzuru yakalamanın tek yolu vatandaşlarla işbirliğinden geçiyor. Bizler gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Fakat burada vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını arzu ediyoruz. Ayrıca okullardaki öğrencilerimizin de okul çevrelerindeki sıkıntıları aileleriyle paylaşmasını isteyiniz. Bizler de bu sorunları el birliğiyle çözüme kavuşturmanın yollarını bulalım. Bizlerin tek amacı ilçedeki huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemektir. Bu huzurun da bozulmamasının yegane temeli halktır, ayrıca güvenlik kuvvetleridir."

Yiğit, daha sonra muhtarların taleplerini dinleyerek, bu tür toplantıların zaman içerisinde sıklıkla yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.