pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Yapıldı

22.02.2018 - 12:13, Güncelleme: 22.02.2018 - 12:13
 

Suşehri'nde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen ilçe kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen ilçe kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, spor sayesinde kamu çalışanları arasında dostlukların pekişmesi, daha fazla kamu personelinin ve Suşehri halkının spor yapmasına imkan sağlamak için okullar, resmi daireler arasında voleybol turnuvası düzenlediklerini söyledi.Turnuvaya 14 takımın katıldığını belirten Uzunoğlu, dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen ilçe kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen ilçe kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, spor sayesinde kamu çalışanları arasında dostlukların pekişmesi, daha fazla kamu personelinin ve Suşehri halkının spor yapmasına imkan sağlamak için okullar, resmi daireler arasında voleybol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Turnuvaya 14 takımın katıldığını belirten Uzunoğlu, dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.