pendik escort bayan
ak

Suşehri’nde Kur'an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

25.05.2017 - 16:58, Güncelleme: 25.05.2017 - 16:58
 

Suşehri’nde Kur'an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.Hicret Camisi'nde eğitim alan öğrenciler,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.Hicret Camisi'nde eğitim alan öğrenciler, Kemalpaşa İlkokulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen programda gösteri sundu. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, öğrencileri yetiştiren öğreticilere, öğrencilere ve velilerine teşekkür etti. İlçedeki kursların devam edeceğini belirten Kaşkaya, “4- 6 yaş okul öncesi eğitim programları muhteşem bir başarı yakalıyor ve yakalamaya da devam edeceğe benziyor. Bu öğrencilerimizin başarılarını gördüğümüz süre içerisinde, bizlerde bu konuda gerekeni yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Öğrenciler programda, hadis, sure ve şiir okudu, gösteri sundu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.Hicret Camisi'nde eğitim alan öğrenciler,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Hicret Camisi'nde eğitim alan öğrenciler, Kemalpaşa İlkokulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen programda gösteri sundu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, öğrencileri yetiştiren öğreticilere, öğrencilere ve velilerine teşekkür etti.

İlçedeki kursların devam edeceğini belirten Kaşkaya, “4- 6 yaş okul öncesi eğitim programları muhteşem bir başarı yakalıyor ve yakalamaya da devam edeceğe benziyor. Bu öğrencilerimizin başarılarını gördüğümüz süre içerisinde, bizlerde bu konuda gerekeni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Öğrenciler programda, hadis, sure ve şiir okudu, gösteri sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.