pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Korkutan Yangın

21.09.2015 - 23:25, Güncelleme: 21.09.2015 - 23:25
 

Suşehri'nde Korkutan Yangın

Sivas'ın Suşehri ilçesinde odunluk ve samanlıkta başlayıp binalara sıçrayan alevler paniğe neden oldu.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde odunluk ve samanlıkta başlayıp binalara sıçrayan alevler paniğe neden oldu. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Yangın, saat 18.00 sıralarında ilçe merkezindeki Kemalpaşa Mahallesi'nde başladı. Ev sahibi Mustafa Özsoy ile birlikte 4 kiracının oturduğu binanın samanlık ve odunluk olarak kullanılan kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yakındaki diğer binalara sırayet etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda binalarda maddi hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Suşehri
Sivas'ın Suşehri ilçesinde odunluk ve samanlıkta başlayıp binalara sıçrayan alevler paniğe neden oldu.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde odunluk ve samanlıkta başlayıp binalara sıçrayan alevler paniğe neden oldu. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

 

Yangın, saat 18.00 sıralarında ilçe merkezindeki Kemalpaşa Mahallesi'nde başladı. Ev sahibi Mustafa Özsoy ile birlikte 4 kiracının oturduğu binanın samanlık ve odunluk olarak kullanılan kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yakındaki diğer binalara sırayet etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda binalarda maddi hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Suşehri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.