pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” Projesi

17.10.2017 - 15:03, Güncelleme: 17.10.2017 - 15:03
 

Suşehri'nde “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” Projesi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” projesi başlatıldı.Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan projeye, ilçede...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” projesi başlatıldı.Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan projeye, ilçede bulunan tüm ekmek fırınları destek verdi.Proje hakkında AA muhabirine bilgi veren Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçe genelinde bulunan fırınlarda başlatılan bu uygulamanın, yardıma muhtaç kişilerin ekmek ihtiyacının karşılanması amacıyla uygulandığını söyledi.Projeye ilk olarak kaymakamlık olarak kendilerinin destek verdiğini belirten Uzunoğlu, “İlçede bulunan fırıncı kardeşlerimize bu teklifi ilk götürdüğümüzde, kendileri de memnuniyetle karşıladı. Şuan itibariyle bu projemiz hayata geçti. Destek veren tüm fırıncı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.Fırın işletme sahibi Murat Hergül ise ilk gün olmasına rağmen projenin rağbet gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi: “Bugün başlattığımız bu çalışma kapsamında, yaklaşık 5 saat içerisinde 8 kişi 16 ekmek aldı. Her poşete iki ekmek koyarak kapı önünde bulunan askıya asıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarda gelip alıyor. Böyle bir projeyi hayata geçirmesinden dolayı Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu başta olmak üzere, Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu projeyi sürekli olarak hayatta tutacağız.”
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” projesi başlatıldı.Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan projeye, ilçede...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, “Kimse Ekmeksiz Kalmasın, Askıda Ekmek” projesi başlatıldı.

Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan projeye, ilçede bulunan tüm ekmek fırınları destek verdi.

Proje hakkında AA muhabirine bilgi veren Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçe genelinde bulunan fırınlarda başlatılan bu uygulamanın, yardıma muhtaç kişilerin ekmek ihtiyacının karşılanması amacıyla uygulandığını söyledi.

Projeye ilk olarak kaymakamlık olarak kendilerinin destek verdiğini belirten Uzunoğlu, “İlçede bulunan fırıncı kardeşlerimize bu teklifi ilk götürdüğümüzde, kendileri de memnuniyetle karşıladı. Şuan itibariyle bu projemiz hayata geçti. Destek veren tüm fırıncı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Fırın işletme sahibi Murat Hergül ise ilk gün olmasına rağmen projenin rağbet gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

“Bugün başlattığımız bu çalışma kapsamında, yaklaşık 5 saat içerisinde 8 kişi 16 ekmek aldı. Her poşete iki ekmek koyarak kapı önünde bulunan askıya asıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarda gelip alıyor. Böyle bir projeyi hayata geçirmesinden dolayı Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu başta olmak üzere, Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu projeyi sürekli olarak hayatta tutacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.