pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Kan Bağışı Kampanyası

06.12.2018 - 15:28, Güncelleme: 06.12.2018 - 15:28
 

Suşehri'nde Kan Bağışı Kampanyası

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, yüksekokulda eğitim gören öğrenciler kan bağışı kampanyasına katıldı.Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr....

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, yüksekokulda eğitim gören öğrenciler kan bağışı kampanyasına katıldı.Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Nilüfer Tuğut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas Kızılay Kan Merkezi tarafından her yıl rutin olarak planlanan kan bağış kampanyasının bu yıl da devam ettiğini söyledi.Kan bağışının önemine değinen Tuğut, "Her insanın olası bir kaza sonucu veya bir hastalık neticesinde bir gün kana ihtiyacı olabilir. Bizler sağlık personelleri olarak bunun bilincindeyiz. Vatandaşların gönüllü olarak kan bağışı yapmaları hayati önem taşıyor. Bu sebeple, her yıl düzenlenen kan bağış kampanyamızı bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, yüksekokulda eğitim gören öğrenciler kan bağışı kampanyasına katıldı.Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr....

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, yüksekokulda eğitim gören öğrenciler kan bağışı kampanyasına katıldı.

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Nilüfer Tuğut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas Kızılay Kan Merkezi tarafından her yıl rutin olarak planlanan kan bağış kampanyasının bu yıl da devam ettiğini söyledi.

Kan bağışının önemine değinen Tuğut, "Her insanın olası bir kaza sonucu veya bir hastalık neticesinde bir gün kana ihtiyacı olabilir. Bizler sağlık personelleri olarak bunun bilincindeyiz. Vatandaşların gönüllü olarak kan bağışı yapmaları hayati önem taşıyor. Bu sebeple, her yıl düzenlenen kan bağış kampanyamızı bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.