pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri’nde Kan Bağışı Kampanyası

16.02.2018 - 10:18, Güncelleme: 16.02.2018 - 10:18
 

Suşehri’nde Kan Bağışı Kampanyası

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.Kızılay, kan alma aracıyla Suşehri'ne gelen ekipler,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.Kızılay, kan alma aracıyla Suşehri'ne gelen ekipler, açılan stantlarda kurduğu stantla kan bağışı kampanyası başlattı.Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Ümit Yıldız, Suşehri halkının kan bağışına duyarlı olduğunu belirtti.Sivas ve ilçelerinde bu kampanyanın devam ettiğini aktaran Yıldız, "Suşehri geniş bir bölge. Çevre ilçelerin de gelmesiyle merkezi konumunda olan Suşehri ilçemizdeki kan bağış kampanyalarına çok büyük destekler gördük. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da kan verme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.Kızılay, kan alma aracıyla Suşehri'ne gelen ekipler,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay, kan alma aracıyla Suşehri'ne gelen ekipler, açılan stantlarda kurduğu stantla kan bağışı kampanyası başlattı.

Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Ümit Yıldız, Suşehri halkının kan bağışına duyarlı olduğunu belirtti.

Sivas ve ilçelerinde bu kampanyanın devam ettiğini aktaran Yıldız, "Suşehri geniş bir bölge. Çevre ilçelerin de gelmesiyle merkezi konumunda olan Suşehri ilçemizdeki kan bağış kampanyalarına çok büyük destekler gördük. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da kan verme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.