pendik escort bayan
ak

Suşehri\'nde İkili Öğretime Son Verilecek

Kültür-Sanat 12.11.2013 - 09:44, Güncelleme: 12.11.2013 - 09:44
 

Suşehri\'nde İkili Öğretime Son Verilecek

Suşehri’nde ikili eğitime son verileceği bildirildi.

2011 yılında yaşanan Van depremi sonrasında Kuzey Doğu Anadolu fay hattında bulunan yerlerde depreme dayanıklılık testleri yapılmıştı. Bu çerçevede Suşehri ilçesinde bulunan Karşıyaka İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi, Kız Meslek Lisesi depreme dayanıklılık performansı göstermediğinden dolayı öğrencilerin can güvenliği göz önünde bulundurularak boşaltıldı. Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencileri Toki Kösedağ İlköğretim Okulu'na, Kız Meslek Lisesi öğrencileri Çok Programlı Lise'ye, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise Hürriyet İlköğretim Okulu'na kaydırıldı. Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin ise Atatürk Ortaokulu'na kaydırıldığı ve sadece bu okulda ikili öğretime geçilmişti. Özellikle Atatürk Ortaokuluna kaydırılan Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte okulda ikili öğretime geçilmiştir. İkili öğretim sisteminde okuyan ve akşam saatine kalan öğrencilerin velilerinin konuyla ilgili tepkilerinin yükselmesi üzerine bir dizi Atatürk Ortaokulunda çalışmaların başladığını belirten Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Atatürk Ortaokulumuzda ikili öğretim sistemiyle okuyan öğrencilerimizin velileriyle birlikte yaşadıkları zorluklar karşısında okul içerisinde derslik sayısını artırmak için bir dizi çalışmaları başlattık. Okulda 700 öğrencinin eğitim göreceği için 38 derslik yapılması yönünde okul içerisindeki mevcut çalışmalarla dersliklerimizi oluşturup ilçemizde özellikle Atatürk ortaokulunda yaşanan ikili öğretim karmaşasının ortadan kaldırmış olacağız. 10 gün içerisinde tamamlamayı planladığımız çalışmalar sonunda tekli öğretim sistemine geçeceğiz ve artık öğrencilerimiz geç saatte evlerine gitmemiş olacaklar.”dedi. Suşehri Haberleri
Suşehri’nde ikili eğitime son verileceği bildirildi.

2011 yılında yaşanan Van depremi sonrasında Kuzey Doğu Anadolu fay hattında bulunan yerlerde depreme dayanıklılık testleri yapılmıştı. Bu çerçevede Suşehri ilçesinde bulunan Karşıyaka İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi, Kız Meslek Lisesi depreme dayanıklılık performansı göstermediğinden dolayı öğrencilerin can güvenliği göz önünde bulundurularak boşaltıldı. Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencileri Toki Kösedağ İlköğretim Okulu'na, Kız Meslek Lisesi öğrencileri Çok Programlı Lise'ye, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise Hürriyet İlköğretim Okulu'na kaydırıldı. Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin ise Atatürk Ortaokulu'na kaydırıldığı ve sadece bu okulda ikili öğretime geçilmişti.


Özellikle Atatürk Ortaokuluna kaydırılan Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte okulda ikili öğretime geçilmiştir. İkili öğretim sisteminde okuyan ve akşam saatine kalan öğrencilerin velilerinin konuyla ilgili tepkilerinin yükselmesi üzerine bir dizi Atatürk Ortaokulunda çalışmaların başladığını belirten Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Atatürk Ortaokulumuzda ikili öğretim sistemiyle okuyan öğrencilerimizin velileriyle birlikte yaşadıkları zorluklar karşısında okul içerisinde derslik sayısını artırmak için bir dizi çalışmaları başlattık. Okulda 700 öğrencinin eğitim göreceği için 38 derslik yapılması yönünde okul içerisindeki mevcut çalışmalarla dersliklerimizi oluşturup ilçemizde özellikle Atatürk ortaokulunda yaşanan ikili öğretim karmaşasının ortadan kaldırmış olacağız. 10 gün içerisinde tamamlamayı planladığımız çalışmalar sonunda tekli öğretim sistemine geçeceğiz ve artık öğrencilerimiz geç saatte evlerine gitmemiş olacaklar.”dedi. Suşehri Haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.