pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Hanımevi Projesi

04.06.2018 - 18:08, Güncelleme: 04.06.2018 - 18:08
 

Suşehri'nde Hanımevi Projesi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programı'na sunulan Hanımevi Projesinin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programı'na sunulan Hanımevi Projesinin kabul edildiği belirtildi.Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kaymakamlığımız proje ofisi tarafından Suşehrili hanımlarımıza hizmet etmek için, Hanımevi yapılması amacıyla Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programına bir proje sunulmuştu. Projemiz Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Projemiz Suşehri'mize hayırlı olsun." dedi.Onay gören projenin Yalnızbağlar Mahallesi'nde hazine arazisi olan yere yapılacağı kaydedildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programı'na sunulan Hanımevi Projesinin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programı'na sunulan Hanımevi Projesinin kabul edildiği belirtildi.

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kaymakamlığımız proje ofisi tarafından Suşehrili hanımlarımıza hizmet etmek için, Hanımevi yapılması amacıyla Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Programına bir proje sunulmuştu. Projemiz Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Projemiz Suşehri'mize hayırlı olsun." dedi.

Onay gören projenin Yalnızbağlar Mahallesi'nde hazine arazisi olan yere yapılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.