pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Halk Toplantısı Düzenlendi

29.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 29.10.2017 - 14:23
 

Suşehri'nde Halk Toplantısı Düzenlendi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla halk toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla halk toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi.Uzunoğlu, burada yaptığı konuşmada, Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrenci sayısında düşüş yaşandığını belirterek, "Öğrencilerin burayı tercih etmeleri için birtakım sosyal ve kültürel alanlar yapılması gerekiyor. Özellikle Suşehri ilçe merkezine yüzme havuzu yapmayı hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile bu görüşmeyi yaptık. Ayrıca ilçede bulunan Kılıçkaya Baraj Gölü içerisine bir havuz yapılacaktır. Bizim için en önemlisi ilçe merkezine kapalı bir havuz yapılmasıdır." dedi. İlçenin ticari anlamda cazibe merkezi olduğuna işaret eden Uzunoğlu, "İlçemizin cazibe merkezi olduğunu, ilçede bulunan kurumsal marketler çok iyi araştırmış. Çünkü nüfus oranlamasına bakıldığında kurumsal marketin en fazla olduğu ilk 3'e giren ilçe Suşehri." diye konuştu. Özellikle köylerdeki altyapı çalışmalarının 2019 yılına kadar bitirileceğini kaydeden Uzunoğlu, bu konuda çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla halk toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla halk toplantısı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Uzunoğlu, burada yaptığı konuşmada, Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrenci sayısında düşüş yaşandığını belirterek, "Öğrencilerin burayı tercih etmeleri için birtakım sosyal ve kültürel alanlar yapılması gerekiyor. Özellikle Suşehri ilçe merkezine yüzme havuzu yapmayı hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile bu görüşmeyi yaptık. Ayrıca ilçede bulunan Kılıçkaya Baraj Gölü içerisine bir havuz yapılacaktır. Bizim için en önemlisi ilçe merkezine kapalı bir havuz yapılmasıdır." dedi.

İlçenin ticari anlamda cazibe merkezi olduğuna işaret eden Uzunoğlu, "İlçemizin cazibe merkezi olduğunu, ilçede bulunan kurumsal marketler çok iyi araştırmış. Çünkü nüfus oranlamasına bakıldığında kurumsal marketin en fazla olduğu ilk 3'e giren ilçe Suşehri." diye konuştu.

Özellikle köylerdeki altyapı çalışmalarının 2019 yılına kadar bitirileceğini kaydeden Uzunoğlu, bu konuda çalışmaların devam ettiğini ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.