pendik escort bayan
ak

Suşehri’nde Genç Çiftçi Projesi

23.11.2017 - 16:33, Güncelleme: 23.11.2017 - 16:33
 

Suşehri’nde Genç Çiftçi Projesi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 111 adet küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.Gıda Tarım ve Hayvancılık...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 111 adet küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında hak sahibi 2’si bayan 1’i erkek olmak üzere 3 genç çiftçiden her birine 35 koyun ve 2 adet koç olmak üzere toplam 111 küçükbaş hayvan dağıtıldı.Suşehri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünde düzenlenen programda konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, bölgenin tarım ve hayvancılık alanında verimli olduğunu belirtti.Vatandaşlardan devletin vermiş olduğu desteklemelerden faydalanmasını isteyen Kaymakam Uzunoğlu, şunları kaydetti:"Proje kapsamında küçükbaş koyun projesi onaylanan ve hibe almaya hak kazanan Çakırlı, Gözköy ve Akıncı köylerinde yaşayan 3 çiftçimizin küçükbaş hayvanlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, Suşehri ve köylerinde hayvancılığın gelişeceğini ümit ediyoruz. Devletin verdiği destekleme kapsamındaki projelerden tüm çiftçilerimizin faydalanmasını arzu ediyoruz."Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, küçükbaş hayvan destekleme projesinden faydalanan çiftçilere hayırlı olmasını temenni etti.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 111 adet küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.Gıda Tarım ve Hayvancılık...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 111 adet küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında hak sahibi 2’si bayan 1’i erkek olmak üzere 3 genç çiftçiden her birine 35 koyun ve 2 adet koç olmak üzere toplam 111 küçükbaş hayvan dağıtıldı.

Suşehri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünde düzenlenen programda konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, bölgenin tarım ve hayvancılık alanında verimli olduğunu belirtti.

Vatandaşlardan devletin vermiş olduğu desteklemelerden faydalanmasını isteyen Kaymakam Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında küçükbaş koyun projesi onaylanan ve hibe almaya hak kazanan Çakırlı, Gözköy ve Akıncı köylerinde yaşayan 3 çiftçimizin küçükbaş hayvanlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, Suşehri ve köylerinde hayvancılığın gelişeceğini ümit ediyoruz. Devletin verdiği destekleme kapsamındaki projelerden tüm çiftçilerimizin faydalanmasını arzu ediyoruz."

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, küçükbaş hayvan destekleme projesinden faydalanan çiftçilere hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.