pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde "Genç Çiftçi" Projesi

18.09.2017 - 15:53, Güncelleme: 18.09.2017 - 15:53
 

Suşehri'nde "Genç Çiftçi" Projesi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi" projesi kapsamında 12 çiftçiye 72 düve dağıtımı yapıldı. Suşehri Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi" projesi kapsamında 12 çiftçiye 72 düve dağıtımı yapıldı. Suşehri Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, kırsal kalkınma desteklemeleri konusunda hükümetin verdiği desteklerden vatandaşların yararlanmasını istedi. Proje kapsamında, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuru yapanlar arasında 22 çiftçinin destek almaya hak kazandığını söyleyen Uzunoğlu, şunları kaydetti:"Bu projeler, 12 adet büyükbaş, 2 adet küçükbaş, 2 adet kanatlı, 1 adet arıcılık, 1 adet örtü altı tesisi, 1 adet fide fidan süs bitkisi üretimi, 1 adet büyükbaş hayvancılık tesis yapımı ve hayvan alımı, 1 adet mantarcılık ve 1 adet bağcılık ve üzümsü bitkiler olmak üzere toplam 22 adettir. Bugün ise bu projeler içerisinde yer alan 12 çiftçimize 6'şar adet olmak üzere toplamda 72 adet projeye esas büyükbaş hayvanlarımızın dağıtımının yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç çiftçi kardeşlerimize hayırlı olsun."İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nusret Recep Gümüş ise projeler hakkında çiftçilerin her zaman müdürlükten bilgi alabileceklerini ifade etti. Bu arada projeden faydalanan genç çiftçiler arasında yer alan bazı kadınlar, kucağında bebekleriyle hayvanlarını teslim almaya geldiler.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi" projesi kapsamında 12 çiftçiye 72 düve dağıtımı yapıldı. Suşehri Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi" projesi kapsamında 12 çiftçiye 72 düve dağıtımı yapıldı.

Suşehri Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, kırsal kalkınma desteklemeleri konusunda hükümetin verdiği desteklerden vatandaşların yararlanmasını istedi.

Proje kapsamında, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuru yapanlar arasında 22 çiftçinin destek almaya hak kazandığını söyleyen Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Bu projeler, 12 adet büyükbaş, 2 adet küçükbaş, 2 adet kanatlı, 1 adet arıcılık, 1 adet örtü altı tesisi, 1 adet fide fidan süs bitkisi üretimi, 1 adet büyükbaş hayvancılık tesis yapımı ve hayvan alımı, 1 adet mantarcılık ve 1 adet bağcılık ve üzümsü bitkiler olmak üzere toplam 22 adettir. Bugün ise bu projeler içerisinde yer alan 12 çiftçimize 6'şar adet olmak üzere toplamda 72 adet projeye esas büyükbaş hayvanlarımızın dağıtımının yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç çiftçi kardeşlerimize hayırlı olsun."

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nusret Recep Gümüş ise projeler hakkında çiftçilerin her zaman müdürlükten bilgi alabileceklerini ifade etti.

Bu arada projeden faydalanan genç çiftçiler arasında yer alan bazı kadınlar, kucağında bebekleriyle hayvanlarını teslim almaya geldiler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.