pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Evde Bakım Hizmeti Uygulaması

01.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.11.2017 - 13:43
 

Suşehri'nde Evde Bakım Hizmeti Uygulaması

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret etti.Uzunoğlu, ilçede yaşayan ve evde bakım hizmeti alan aileleri...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret etti.Uzunoğlu, ilçede yaşayan ve evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.Suşehri Kaymakamlığı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan, sosyal güvencesi olmayan, bakıma muhtaç yalnız yaşayan 60 yaş üzeri 24 yaşlıya evde bakım hizmeti verildiğini aktaran Uzunoğlu, "Projenin amacı, evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımızın ev ve sağlık hizmetlerini karşılamaktır. Bu kapsamda ilçe ve köylerimizde bakıma muhtaç 24 aileye hizmet vermekteyiz. Talep ve tespitler oldukça daha fazla evde bakıma muhtaç ailemize hizmet vereceğiz." dedi.Uzunoğlu, projenin bir amacının da evde bakım hizmeti yapacak 18-50 yaşları arasındaki kişilere, istihdam sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret etti.Uzunoğlu, ilçede yaşayan ve evde bakım hizmeti alan aileleri...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret etti.

Uzunoğlu, ilçede yaşayan ve evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Suşehri Kaymakamlığı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan, sosyal güvencesi olmayan, bakıma muhtaç yalnız yaşayan 60 yaş üzeri 24 yaşlıya evde bakım hizmeti verildiğini aktaran Uzunoğlu, "Projenin amacı, evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımızın ev ve sağlık hizmetlerini karşılamaktır. Bu kapsamda ilçe ve köylerimizde bakıma muhtaç 24 aileye hizmet vermekteyiz. Talep ve tespitler oldukça daha fazla evde bakıma muhtaç ailemize hizmet vereceğiz." dedi.

Uzunoğlu, projenin bir amacının da evde bakım hizmeti yapacak 18-50 yaşları arasındaki kişilere, istihdam sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.