pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Esnaflara Bilgilendirme Toplantısı

14.05.2019 - 17:08, Güncelleme: 14.05.2019 - 17:08
 

Suşehri'nde Esnaflara Bilgilendirme Toplantısı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İlçe Trafik Komisyonunun uygulamaları hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi. İlçe...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İlçe Trafik Komisyonunun uygulamaları hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri ilçesinin Kelkit vadisinde, sağlık, eğitim ve ekonomik alanda bir başkent olduğunu söyledi.Yaklaşan yaz mevsiminde otopark yüzünden gurbetçilerin aşırı sıkıntılar çektiğine değinen Yüksel, "İlçemizde otopark yapılması konusunda çalışmalar devam ediyor. Gurbetçilerimizin en çok mağdur oldukları konuların başında otopark geliyor. Bizler de bu sıkıntıların geçici de olsa giderilmesi için İlçe Trafik Komisyonu tarafından birtakım kararlar alınmasını uygun gördük. İnşallah bu yaz mevsiminde bu kararları uygulayacağız." dedi.İlçe Emniyet Müdürü Halil Uludağ ise ilçe esnafından araçlarını ana cadde üzerine park etmemelerini istedi.Suşehri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Ömer Soymaz de ilçe genelindeki araç park yerleri hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İlçe Trafik Komisyonunun uygulamaları hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi. İlçe...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İlçe Trafik Komisyonunun uygulamaları hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri ilçesinin Kelkit vadisinde, sağlık, eğitim ve ekonomik alanda bir başkent olduğunu söyledi.

Yaklaşan yaz mevsiminde otopark yüzünden gurbetçilerin aşırı sıkıntılar çektiğine değinen Yüksel, "İlçemizde otopark yapılması konusunda çalışmalar devam ediyor. Gurbetçilerimizin en çok mağdur oldukları konuların başında otopark geliyor. Bizler de bu sıkıntıların geçici de olsa giderilmesi için İlçe Trafik Komisyonu tarafından birtakım kararlar alınmasını uygun gördük. İnşallah bu yaz mevsiminde bu kararları uygulayacağız." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Uludağ ise ilçe esnafından araçlarını ana cadde üzerine park etmemelerini istedi.

Suşehri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Ömer Soymaz de ilçe genelindeki araç park yerleri hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi.


Suşehri'nde Esnaflara Bilgilendirme Toplantısı

Suşehri'nde Esnaflara Bilgilendirme Toplantısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.