pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Eğitim Toplantısı

25.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 25.10.2017 - 16:38
 

Suşehri'nde Eğitim Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde eğitim toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde eğitim toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçede bulunan eğitim kurumlarının eksikleri ve yapılması gerekenler görüşüldü.Suşehri'nde eğitim kalitesini daha ilerilere götürmek istediklerini aktaran Uzunoğlu, "Bu başarıyı gerek öğrencilerimiz gerek öğretmenlerimiz gerekse ailelerimizin destekleriyle yakalayacağız. İlçedeki eğitim yuvalarımızın fiziki koşulları çok güzel. Bu fiziki koşulları eğitimdeki kaliteyle daha iyi duruma getirmeliyiz. Bu başarıyı bu eğitim yılında yakalayacağımızı ümit ediyorum." dedi.Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut, okul aile birliği başkanları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde eğitim toplantısı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde eğitim toplantısı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçede bulunan eğitim kurumlarının eksikleri ve yapılması gerekenler görüşüldü.

Suşehri'nde eğitim kalitesini daha ilerilere götürmek istediklerini aktaran Uzunoğlu, "Bu başarıyı gerek öğrencilerimiz gerek öğretmenlerimiz gerekse ailelerimizin destekleriyle yakalayacağız. İlçedeki eğitim yuvalarımızın fiziki koşulları çok güzel. Bu fiziki koşulları eğitimdeki kaliteyle daha iyi duruma getirmeliyiz. Bu başarıyı bu eğitim yılında yakalayacağımızı ümit ediyorum." dedi.

Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut, okul aile birliği başkanları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.