pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

26.04.2019 - 11:13, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:13
 

Suşehri'nde Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Spor Sivas Projesi" kapsamında çocuk oyunları şenliği düzenlendi.Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan futbol...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Spor Sivas Projesi" kapsamında çocuk oyunları şenliği düzenlendi.Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan futbol sahasında, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 bin öğrencinin katıldığı etkinlikte, Kaymakam Vekili Çağlar Partal, öğrencilerle oyun oynadı.Şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Partal, "Spor Sivas Projesi, ilimiz başta olmak üzere ilçelerimizde de güzel etkinliklerle kutlanıyor. İlçemizde bulunan okullarımızdan 3 bin öğrencinin katılımıyla güzel bir çalışma ortaya koyduk. Çocuklarımızla birlikte bizler de çocukluk anılarımızı tazeledik. Başta Sivas Valiliği ve Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.Program sonunda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye verildi.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Spor Sivas Projesi" kapsamında çocuk oyunları şenliği düzenlendi.Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan futbol...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Spor Sivas Projesi" kapsamında çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan futbol sahasında, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 bin öğrencinin katıldığı etkinlikte, Kaymakam Vekili Çağlar Partal, öğrencilerle oyun oynadı.

Şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Partal, "Spor Sivas Projesi, ilimiz başta olmak üzere ilçelerimizde de güzel etkinliklerle kutlanıyor. İlçemizde bulunan okullarımızdan 3 bin öğrencinin katılımıyla güzel bir çalışma ortaya koyduk. Çocuklarımızla birlikte bizler de çocukluk anılarımızı tazeledik. Başta Sivas Valiliği ve Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.