pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Bin 100 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

21.09.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.09.2018 - 12:38
 

Suşehri'nde Bin 100 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir yolcu otobüsünde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir yolcu otobüsünde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, D-100 karayolunun Suşehri ilçesi girişinde yaptıkları yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında bir yolcu otobüsünü durdurdu.Dedektör arama köpeklerinin de katıldığı aramada, otobüsün bagajındaki bir valizde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Valizlerin sahibi olduğu belirlenen Özbekistan uyruklu 2 kadın gözaltına alındı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir yolcu otobüsünde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir yolcu otobüsünde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, D-100 karayolunun Suşehri ilçesi girişinde yaptıkları yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Dedektör arama köpeklerinin de katıldığı aramada, otobüsün bagajındaki bir valizde bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Valizlerin sahibi olduğu belirlenen Özbekistan uyruklu 2 kadın gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.