pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehrin'de Belediye Çalışmaları

04.03.2017 - 14:18, Güncelleme: 04.03.2017 - 14:18
 

Suşehrin'de Belediye Çalışmaları

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, belediye personeliyle düzenlenen istişare toplantısında çalışmaları değerlendirdi. Belediye konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, belediye personeliyle düzenlenen istişare toplantısında çalışmaları değerlendirdi. Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, el birliğiyle 3 yılda güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.Suşehri halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu aktaran Yüksel, "Önümüzde güzel bir çalışma sezonu daha geliyor. İnşallah bu çalışma sezonunda daha fazla hizmet yapmayı planladık." dedi. Bu sezonda daha fazla yol yapmayı, yol açmayı, etkinlik yapmayı ve daha fazla çalışmayı hedeflediklerini dile getiren Yüksel, "Biz bu hedefimiz doğrultusunda yürüyeceğiz. Halkımızında dualarını bekliyoruz. İnşallah personelimizde gerekli özeni göstererek çalışmalarda bir ivme kazanmayı düşünüyoruz. Bizler bir aileyiz, bu ailemizin çalışmasına ihtiyacımız var. Güzel hizmetler çıkartmaya ihtiyacı var." diye konuştu. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Yüksel, "Önümüzde bir referandum süreci var. Personelimizin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine eminim." dedi.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, belediye personeliyle düzenlenen istişare toplantısında çalışmaları değerlendirdi. Belediye konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, belediye personeliyle düzenlenen istişare toplantısında çalışmaları değerlendirdi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, el birliğiyle 3 yılda güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Suşehri halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu aktaran Yüksel, "Önümüzde güzel bir çalışma sezonu daha geliyor. İnşallah bu çalışma sezonunda daha fazla hizmet yapmayı planladık." dedi.

Bu sezonda daha fazla yol yapmayı, yol açmayı, etkinlik yapmayı ve daha fazla çalışmayı hedeflediklerini dile getiren Yüksel, "Biz bu hedefimiz doğrultusunda yürüyeceğiz. Halkımızında dualarını bekliyoruz. İnşallah personelimizde gerekli özeni göstererek çalışmalarda bir ivme kazanmayı düşünüyoruz. Bizler bir aileyiz, bu ailemizin çalışmasına ihtiyacımız var. Güzel hizmetler çıkartmaya ihtiyacı var." diye konuştu.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Yüksel, "Önümüzde bir referandum süreci var. Personelimizin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine eminim." dedi.

Suşehrin'de Belediye Çalışmaları

Suşehrin'de Belediye Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.