pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Asfaltlama Çalışması Dolayısıyla Kurban Kesildi

05.11.2018 - 12:43, Güncelleme: 05.11.2018 - 12:43
 

Suşehri'nde Asfaltlama Çalışması Dolayısıyla Kurban Kesildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yaklaşık 9 kilometrelik alanda başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmının tamamlanması...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yaklaşık 9 kilometrelik alanda başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmının tamamlanması dolayısıyla kurban kesildi, dualar edildi.İlçe girişinden başlayan Erzincan Caddesi ve ilçe merkezinden geçen Sivas Caddesi güzergahında bulunan yaklaşık 9 kilometrelik mesafe arasında başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade etti.Asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmını tamamladıklarını dile getiren Başkan Yüksel, "İnşallah bugün akşam saatlerinde veya yarın D-100 karayoluna bağlantımızı yaparak asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olacağız. Bu çalışmalar belki daha önce yapılması gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. Geç oldu ama güç olmadı. Suşehrili hemşehrilerimizin hayat standartlarını ve yaşam kalitesini artırmak için hizmetlerimize devam edeceğiz." diye konuştu.Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurban kesildi.Vatandaşlar asfalt yapılmasından dolayı Başkan Yüksel'i tebrik etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yaklaşık 9 kilometrelik alanda başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmının tamamlanması...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yaklaşık 9 kilometrelik alanda başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmının tamamlanması dolayısıyla kurban kesildi, dualar edildi.

İlçe girişinden başlayan Erzincan Caddesi ve ilçe merkezinden geçen Sivas Caddesi güzergahında bulunan yaklaşık 9 kilometrelik mesafe arasında başlatılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade etti.

Asfaltlama çalışmalarının yüzde 70'lik kısmını tamamladıklarını dile getiren Başkan Yüksel, "İnşallah bugün akşam saatlerinde veya yarın D-100 karayoluna bağlantımızı yaparak asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olacağız. Bu çalışmalar belki daha önce yapılması gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. Geç oldu ama güç olmadı. Suşehrili hemşehrilerimizin hayat standartlarını ve yaşam kalitesini artırmak için hizmetlerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurban kesildi.

Vatandaşlar asfalt yapılmasından dolayı Başkan Yüksel'i tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.