pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde 15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

02.11.2017 - 09:08, Güncelleme: 02.11.2017 - 09:08
 

Suşehri'nde 15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi.Suşehri Kaymakamlığı tarafından oluşturulmaya başlanan 15 Temmuz...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi.Suşehri Kaymakamlığı tarafından oluşturulmaya başlanan 15 Temmuz Şehitleri Ormanı için Suşehri Orman İşletme Şefliği'nden 5 bin çam fidanı temin edildi. Fidanlar, Karşıyaka Mahallesi'ndeki ağaçlandırma bölgesinde lise öğrencilerince toprakla buluşturuldu. Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, fidan dikiminde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Uzunoğlu, "Bin öğrencimizle 5 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. İnşallah hepsi tutar ve öğrencilerimizin şimdiden bir dikili ağacı olur. Bu fidanlığımızın adını 15 Temmuz Şehitler Ormanı koyduk." diye konuştu.Uzunoğlu, 2018 Mart ayında tüm okulları kapsayacak şekilde büyük bir şehitlik ormanı oluşturmayı planladıklarını da bildirdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi.Suşehri Kaymakamlığı tarafından oluşturulmaya başlanan 15 Temmuz...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi.

Suşehri Kaymakamlığı tarafından oluşturulmaya başlanan 15 Temmuz Şehitleri Ormanı için Suşehri Orman İşletme Şefliği'nden 5 bin çam fidanı temin edildi. Fidanlar, Karşıyaka Mahallesi'ndeki ağaçlandırma bölgesinde lise öğrencilerince toprakla buluşturuldu.

Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, fidan dikiminde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Uzunoğlu, "Bin öğrencimizle 5 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. İnşallah hepsi tutar ve öğrencilerimizin şimdiden bir dikili ağacı olur. Bu fidanlığımızın adını 15 Temmuz Şehitler Ormanı koyduk." diye konuştu.

Uzunoğlu, 2018 Mart ayında tüm okulları kapsayacak şekilde büyük bir şehitlik ormanı oluşturmayı planladıklarını da bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.