pendik escort bayan
ak

Suşehri\'nde 1 Milyon Liralık MOBESE Sistemi Kuruldu

10.01.2014 - 14:59, Güncelleme: 10.01.2014 - 14:59
 

Suşehri\'nde 1 Milyon Liralık MOBESE Sistemi Kuruldu

Suşehri Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde 12 adet D-100 karayolunda 4 adet olmak üzere 16 adet MOBESE kamera sistemi hayata geçti.

1 Milyon Türk Lirası tutarındaki yeni MOBESE sistemi ile ilgili Ankara’dan gelen yetkililer Suşehri Emniyet Müdürlüğü lokalinde kent güvenlik yönetim sistemi kapsamında MOBESE sisteminde çalışacak emniyet birimlerine seminer verdiler. Suşehri Emniyet Müdürlüğü içerisine kurulan yeni MOBESE Sisteminin merkez odasında incelemelerde bulunan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Emniyet Müdürü Cevat İratçı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Olaylara daha hızlı müdahale anlamında suçlulara yönelik caydırıcı özelliğin en üst seviyede olduğu MOBESE sisteminin deliller konusunda ellerini daha da güçlendireceğini ifade eden Kaymakam Perçi, “Suşehri ilçemiz coğrafi konumu itibariyle D-100 karayolu gibi uluslar arası bir yol güzergahındadır. Özellikle Doğu bölgelerimizden Suşehri istikametini kullanarak Batı bölgelerimize kaçakçılık anlamında geçiş güzergahı olarak belirleyen suç unsurlarına, icra takibi, çalıntı araç, çalıntı plaka takipleri konusunda ve özellikle ilçe merkezinde yaşanabilecek her türlü adli suçların önüne geçebilmek için yeni kurulan MOBESE sistemimizin alt yapısı tamamlanarak çalışmalara geçilmiştir. MOBESE sisteminde görev alacak arkadaşlarımız kent güvenlik yönetim sistemi çalışması kapsamında seminerlerini tamamlamışlardır. 1 Milyon TL’ye maal olan yeni MOBESE sistemimizde gece gündüz demeden emniyet müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalar titizlikle takip edilmiştir. Bu yeni sistemin alt yapısında kullanılan malzemenin çok pahalı olması nedeniyle ilçedeki yapılacak her türlü alt yapı kazı çalışmalarında müteahhit firmalara ve kamu kurum ve kuruluşlarına MOBESE sisteminin krokisi en ayrıntılı şekilde dağıtılacaktır. Biz bu yönde bu tür alt yapı kazı çalışması yapacak yetkililerden bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.”dedi. Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı ise yaptığı açıklamada, “Suşehri’nin daha huzurlu ve güvenilir bir ilçe konumuna getirmek için emniyet müdürlüğümüz gerekli her türlü çalışmayı yürütmektedir. İlçemize yeni kurduğumuz MOBESE takip sistemimizle özel hayata rahatsızlık vermeden hassasiyet sağlanarak önemli noktalara kameralarımız takılmıştır. Türkiye’de yapılan araştırmalarda da istatistiki veriler gösteriyor ki MOBESE sisteminin olduğu il ve ilçelerde suç oranlarında azalmalar görülmektedir. Bu yeni sistemle suç olaylarında delil edinme konusunda elimiz daha da güçlenmiş oldu.”şeklinde konuştu. suşehri haberleri
Suşehri Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde 12 adet D-100 karayolunda 4 adet olmak üzere 16 adet MOBESE kamera sistemi hayata geçti.

1 Milyon Türk Lirası tutarındaki yeni MOBESE sistemi ile ilgili Ankara’dan gelen yetkililer Suşehri Emniyet Müdürlüğü lokalinde kent güvenlik yönetim sistemi kapsamında MOBESE sisteminde çalışacak emniyet birimlerine seminer verdiler.

Suşehri Emniyet Müdürlüğü içerisine kurulan yeni MOBESE Sisteminin merkez odasında incelemelerde bulunan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Emniyet Müdürü Cevat İratçı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Olaylara daha hızlı müdahale anlamında suçlulara yönelik caydırıcı özelliğin en üst seviyede olduğu MOBESE sisteminin deliller konusunda ellerini daha da güçlendireceğini ifade eden Kaymakam Perçi, “Suşehri ilçemiz coğrafi konumu itibariyle D-100 karayolu gibi uluslar arası bir yol güzergahındadır. Özellikle Doğu bölgelerimizden Suşehri istikametini kullanarak Batı bölgelerimize kaçakçılık anlamında geçiş güzergahı olarak belirleyen suç unsurlarına, icra takibi, çalıntı araç, çalıntı plaka takipleri konusunda ve özellikle ilçe merkezinde yaşanabilecek her türlü adli suçların önüne geçebilmek için yeni kurulan MOBESE sistemimizin alt yapısı tamamlanarak çalışmalara geçilmiştir. MOBESE sisteminde görev alacak arkadaşlarımız kent güvenlik yönetim sistemi çalışması kapsamında seminerlerini tamamlamışlardır. 1 Milyon TL’ye maal olan yeni MOBESE sistemimizde gece gündüz demeden emniyet müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalar titizlikle takip edilmiştir. Bu yeni sistemin alt yapısında kullanılan malzemenin çok pahalı olması nedeniyle ilçedeki yapılacak her türlü alt yapı kazı çalışmalarında müteahhit firmalara ve kamu kurum ve kuruluşlarına MOBESE sisteminin krokisi en ayrıntılı şekilde dağıtılacaktır. Biz bu yönde bu tür alt yapı kazı çalışması yapacak yetkililerden bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.”dedi.


Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı ise yaptığı açıklamada, “Suşehri’nin daha huzurlu ve güvenilir bir ilçe konumuna getirmek için emniyet müdürlüğümüz gerekli her türlü çalışmayı yürütmektedir. İlçemize yeni kurduğumuz MOBESE takip sistemimizle özel hayata rahatsızlık vermeden hassasiyet sağlanarak önemli noktalara kameralarımız takılmıştır. Türkiye’de yapılan araştırmalarda da istatistiki veriler gösteriyor ki MOBESE sisteminin olduğu il ve ilçelerde suç oranlarında azalmalar görülmektedir. Bu yeni sistemle suç olaylarında delil edinme konusunda elimiz daha da güçlenmiş oldu.”şeklinde konuştu. suşehri haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.