pendik escort bayan
ak

Suşehri'de İstişare Toplantısı

19.04.2018 - 13:33, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:33
 

Suşehri'de İstişare Toplantısı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2018 yılında KÖYDES ve özel idare destekli yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.Uzunoğlu, KÖYDES çalışma programlarının belli olduğunu belirterek, bu yıl bir ve ikinci kat asfalt çalışması yapılmayacağını aktardı. Köylerdeki parke taşlarla ilgili sorun yaşandığını dile getiren Uzunoğlu, şunları kaydetti:"Biz köylere taşı gönderiyoruz ama yıllar geçmesine rağmen taşlar duruyor. Döşeme işlemleri dahi yapılmamış. Taş döşemesini yapmayan köylerimizdeki bu taşları ihtiyaç olan başka köylere göndereceğiz. Bu konuda köy muhtarlarının döşeme çalışmalarını başlatması gerekiyor. Devlet-vatandaş işbirliğiyle çalışacağız diyoruz ama hep bizlerden gayret var. Bazı köylerimiz bu parke taşı konusunda hassasiyet göstermiyor."Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de köylerin bu yıl şenlik yapmamasını isteyerek, "Şenliğe harcanan paralar köyün parke taşı işçiliğine verilsin." dedi.Toplantıda, muhtarlarında istek ve sorunları da dinlendi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2018 yılında KÖYDES ve özel idare destekli yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Uzunoğlu, KÖYDES çalışma programlarının belli olduğunu belirterek, bu yıl bir ve ikinci kat asfalt çalışması yapılmayacağını aktardı.

Köylerdeki parke taşlarla ilgili sorun yaşandığını dile getiren Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Biz köylere taşı gönderiyoruz ama yıllar geçmesine rağmen taşlar duruyor. Döşeme işlemleri dahi yapılmamış. Taş döşemesini yapmayan köylerimizdeki bu taşları ihtiyaç olan başka köylere göndereceğiz. Bu konuda köy muhtarlarının döşeme çalışmalarını başlatması gerekiyor. Devlet-vatandaş işbirliğiyle çalışacağız diyoruz ama hep bizlerden gayret var. Bazı köylerimiz bu parke taşı konusunda hassasiyet göstermiyor."

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de köylerin bu yıl şenlik yapmamasını isteyerek, "Şenliğe harcanan paralar köyün parke taşı işçiliğine verilsin." dedi.

Toplantıda, muhtarlarında istek ve sorunları da dinlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.