pendik escort bayan
ak

Suşehri Kösedağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Düz Öldü

10.12.2017 - 09:30, Güncelleme: 10.12.2017 - 09:30
 

Suşehri Kösedağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Düz Öldü

Suşehri Kösedağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Düz Öldü

Suşehri ilçesine günlük yayınlanan Kösedağ Gazetesi imtiyaz sahibi Nazım Düz, hayatını kaybetti.Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Düz (48), dün akşam evinde fenalaştı.Ambulansla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan Düz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Düz'ün cenazesi, Kemalpaşa camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından KemalpaşaMahallesi'ndeki kabristanlıkta toprağa verildi.Cenaze törenine, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılı.Öte yandan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, yayımladığı taziye mesajında, Suşehri'nin basın sektöründe önemli kişilerinden olan Nazım Düz'ü kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade ederek, ailesine ve basın mensuplarına başsağlığı diledi.
Suşehri Kösedağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Düz Öldü

Suşehri ilçesine günlük yayınlanan Kösedağ Gazetesi imtiyaz sahibi Nazım Düz, hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Düz (48), dün akşam evinde fenalaştı.


Ambulansla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan Düz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Düz'ün cenazesi, Kemalpaşa camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından KemalpaşaMahallesi'ndeki kabristanlıkta toprağa verildi.


Cenaze törenine, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılı.

Öte yandan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, yayımladığı taziye mesajında, Suşehri'nin basın sektöründe önemli kişilerinden olan Nazım Düz'ü kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade ederek, ailesine ve basın mensuplarına başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.