pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri İmam Hatip Ortaokulu'nda Asfaltlama Çalışması

21.10.2017 - 15:13, Güncelleme: 21.10.2017 - 15:13
 

Suşehri İmam Hatip Ortaokulu'nda Asfaltlama Çalışması

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki asfaltlama çalışmasını inceledi.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki asfaltlama çalışmasını inceledi.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ile çalışmaları inceleyen Kaymakam Uzunoğlu, okulun müdürü Yakup Dilli'den bilgi aldı. Eğitim yuvalarına her zaman önem verdiklerini aktaran Uzunoğlu, "Beton zemin yıllar önce yapıldığından artık yıpranmıştı. Bizler de öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda gezmeleri açısından asfaltlama çalışması yaptık. Amacımız eğitim yuvalarımızı daha güzel bir ortama kavuşturmaktır." diye konuştu.Uzunoğlu, devletin kendilerine verdiği yetkiler doğrultusunda her şeyin en güzelini öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi. Dilli de çalışmalar dolayısıyla Uzunoğlu'na teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki asfaltlama çalışmasını inceledi.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki asfaltlama çalışmasını inceledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ile çalışmaları inceleyen Kaymakam Uzunoğlu, okulun müdürü Yakup Dilli'den bilgi aldı.

Eğitim yuvalarına her zaman önem verdiklerini aktaran Uzunoğlu, "Beton zemin yıllar önce yapıldığından artık yıpranmıştı. Bizler de öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda gezmeleri açısından asfaltlama çalışması yaptık. Amacımız eğitim yuvalarımızı daha güzel bir ortama kavuşturmaktır." diye konuştu.

Uzunoğlu, devletin kendilerine verdiği yetkiler doğrultusunda her şeyin en güzelini öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

Dilli de çalışmalar dolayısıyla Uzunoğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.