pendik escort bayan
ak

Suşehri Halk Eğitim Merkezinde 2013 Yılında 107 Kurs Açıldı

14.01.2014 - 14:11, Güncelleme: 14.01.2014 - 14:11
 

Suşehri Halk Eğitim Merkezinde 2013 Yılında 107 Kurs Açıldı

Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 107 kurs açılırken 2 bin 271 kursiyer kurslara kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından 2013 yılı içerisinde toplamda 107 kursumuz açıldı. Kurslarımıza toplamda 2 bin 271 kursiyerimiz müracaat ederken tamamlanan 18 kursumuzdan 200 kursiyerimiz sertifikalarını aldılar.”dedi. Kaymakam Perçi, “Suşehri Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde açılan genel kurslar, mesleki ve teknik kurslar ile okuma yazma kurslarına talepler oldukça yoğun. 2013 yılı içerisinde bahçecilik, bilişim teknolojileri, el sanatları teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, havacılık, kişisel gelişim ve eğitim, müzik ve gösteri sanatları, okuma yazma, öğretmenlik ve öğretim, sanat ve tasarım, spor, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme ile yabancı dil alanlarında toplamda 107 kurs açıldı. 2 bin 271 kursiyerimiz bu kurslara müracaat etti. Açılan kurslarımızdan ise en çok arı yetiştiriciliği, fidan üretimi, Anadolu liseleri, fen liseleri ve kolejlere hazırlık, ortaokul öğrencilerine yönelik destekleyici kurslar, okuma yazma, Kuran-ı Kerim okuma, motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, yabancı dil, basit nakış iğne teknikleri, gitar eğitim kurslarına talep yoğun oldu.”şeklinde konuştu. 2014 yılı içerisinde açılacak kursların olduğunu ifade eden Perçi, “2014 yılında Bilgisayar kullanımı, F klavye kursu, kadın giysileri dikimi, kadın üst giysileri dikimi, motorlu taşıt sürücüleri kursu direksiyon eğitimi, Arapça A-1 A-2, İngilizce A-1 A-2 kursları açılacak vatandaşlarımızdan talep oldukça yeni kurslar açacağız.”dedi. sivas haber
Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 107 kurs açılırken 2 bin 271 kursiyer kurslara kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Suşehri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından 2013 yılı içerisinde toplamda 107 kursumuz açıldı. Kurslarımıza toplamda 2 bin 271 kursiyerimiz müracaat ederken tamamlanan 18 kursumuzdan 200 kursiyerimiz sertifikalarını aldılar.”dedi.

Kaymakam Perçi, “Suşehri Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde açılan genel kurslar, mesleki ve teknik kurslar ile okuma yazma kurslarına talepler oldukça yoğun. 2013 yılı içerisinde bahçecilik, bilişim teknolojileri, el sanatları teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, havacılık, kişisel gelişim ve eğitim, müzik ve gösteri sanatları, okuma yazma, öğretmenlik ve öğretim, sanat ve tasarım, spor, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme ile yabancı dil alanlarında toplamda 107 kurs açıldı. 2 bin 271 kursiyerimiz bu kurslara müracaat etti. Açılan kurslarımızdan ise en çok arı yetiştiriciliği, fidan üretimi, Anadolu liseleri, fen liseleri ve kolejlere hazırlık, ortaokul öğrencilerine yönelik destekleyici kurslar, okuma yazma, Kuran-ı Kerim okuma, motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, yabancı dil, basit nakış iğne teknikleri, gitar eğitim kurslarına talep yoğun oldu.”şeklinde konuştu.


2014 yılı içerisinde açılacak kursların olduğunu ifade eden Perçi, “2014 yılında Bilgisayar kullanımı, F klavye kursu, kadın giysileri dikimi, kadın üst giysileri dikimi, motorlu taşıt sürücüleri kursu direksiyon eğitimi, Arapça A-1 A-2, İngilizce A-1 A-2 kursları açılacak vatandaşlarımızdan talep oldukça yeni kurslar açacağız.”dedi. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.