pendik escort bayan
ak

Suşehri Emniyet Müdürü Okumuş, Göreve Başladı

28.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 28.02.2017 - 09:18
 

Suşehri Emniyet Müdürü Okumuş, Göreve Başladı

SİVAS (AA) - Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Selçuk Okumuş, görevine başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 25 yıldır...

SİVAS (AA) - Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Selçuk Okumuş, görevine başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 25 yıldır görev yapan 2. sınıf Emniyet Müdürü Okumuş, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.İlçe hakkında basın mensuplarıyla bilgi alışverişinde bulunan Okumuş, Suşehri'nin vadide merkez bir ilçe konumunda olduğunu belirtti.Okumuş, Suşehri Emniyet Müdürlüğü görevinin yanı sıra Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerinden de sorumlu müdür olacağını kaydetti.
SİVAS (AA) - Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Selçuk Okumuş, görevine başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 25 yıldır...

SİVAS (AA) - Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Selçuk Okumuş, görevine başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 25 yıldır görev yapan 2. sınıf Emniyet Müdürü Okumuş, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe hakkında basın mensuplarıyla bilgi alışverişinde bulunan Okumuş, Suşehri'nin vadide merkez bir ilçe konumunda olduğunu belirtti.

Okumuş, Suşehri Emniyet Müdürlüğü görevinin yanı sıra Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerinden de sorumlu müdür olacağını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.