pendik escort bayan
ak

Suşehri Belediyesinin Asfalt Çalışmaları

16.10.2017 - 15:23, Güncelleme: 16.10.2017 - 15:23
 

Suşehri Belediyesinin Asfalt Çalışmaları

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Taşköprü ve Tepeardı Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Taşköprü ve Tepeardı Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Asfalt çalışmalarına altyapısı tamamlanan yollarda devam ettiklerini söyleyen Yüksel, "Asfatlama çalışmalarını kendi ekiplerimiz ile yapıyoruz. Özellikle asfalt makinesiyle asfaltlama çalışmalarına başladık. İnşallah havaların bizlere müsaade etmesiyle birlikte çalışmalarımıza süratli şekilde devam edeceğiz." dedi. Hizmetlerin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Yüksel, "Halkımıza söz verdiğimiz işleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Kesinlikle belediyemizin parasını heba ettirmeyeceğiz. Belediyenin parasını halkımıza hizmet olarak sunacağız. Fakat bu çalışmaları yaparken de öncelikle altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Daha sonra asfatlama yapıyoruz." diye konuştu. Teperardı Mahallesi Muhtarı Kürşat Kurt ise yıllardır asfalt bekleyen mahallelerinin asfalta kavuşturulmasında emeği geçen Başkan Yüksel ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Taşköprü ve Tepeardı Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Taşköprü ve Tepeardı Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Asfalt çalışmalarına altyapısı tamamlanan yollarda devam ettiklerini söyleyen Yüksel, "Asfatlama çalışmalarını kendi ekiplerimiz ile yapıyoruz. Özellikle asfalt makinesiyle asfaltlama çalışmalarına başladık. İnşallah havaların bizlere müsaade etmesiyle birlikte çalışmalarımıza süratli şekilde devam edeceğiz." dedi.

Hizmetlerin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Yüksel, "Halkımıza söz verdiğimiz işleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Kesinlikle belediyemizin parasını heba ettirmeyeceğiz. Belediyenin parasını halkımıza hizmet olarak sunacağız. Fakat bu çalışmaları yaparken de öncelikle altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Daha sonra asfatlama yapıyoruz." diye konuştu.

Teperardı Mahallesi Muhtarı Kürşat Kurt ise yıllardır asfalt bekleyen mahallelerinin asfalta kavuşturulmasında emeği geçen Başkan Yüksel ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.