pendik escort bayan
ak

Suşehri Belediyesine Çöp Aracı Hibe Edildi

24.04.2019 - 12:54, Güncelleme: 24.04.2019 - 12:54
 

Suşehri Belediyesine Çöp Aracı Hibe Edildi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp aracı hediye edildi. Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp aracı hediye edildi. Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen aracın kısa süre içerisinde Suşehri halkının hizmetine sunulacağını söyledi.Belediye araç parkurunun yenilendiğini aktaran Yüksel, "Belediyenin atıl durumda olan araçlarının tamamını yenileyerek, ayrıca eksik olan araçları da yapmış olduğumuz girişimler neticesinde hibe yoluyla alarak belediyemizin araç parkurunu güçlendirmiş bulunmaktayız. Vadinin en güçlü araç parkurunun belediyemizde olması bizleri sevindirmektedir." dedi.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp aracı hediye edildi. Belediye...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp aracı hediye edildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen aracın kısa süre içerisinde Suşehri halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Belediye araç parkurunun yenilendiğini aktaran Yüksel, "Belediyenin atıl durumda olan araçlarının tamamını yenileyerek, ayrıca eksik olan araçları da yapmış olduğumuz girişimler neticesinde hibe yoluyla alarak belediyemizin araç parkurunu güçlendirmiş bulunmaktayız. Vadinin en güçlü araç parkurunun belediyemizde olması bizleri sevindirmektedir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.