pendik escort bayan
ak

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'den Hasta Ziyaretleri

18.10.2017 - 17:38, Güncelleme: 18.10.2017 - 17:38
 

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'den Hasta Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.AK Parti...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ile hastaları ziyaret eden Yüksel, hastane müdürü İzzet Seller'den bilgi aldı.Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Yüksel, sağlık alanında önemli gelişmeler yapıldığını belirtti.Uğurlu ise yeni yapılan hastanenin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu aktararak, doktor ve personel sayısının artırılması için bakanlıkla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Başkan Yüksel ve Uğurlu'nun ziyaretlerine, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’in eşi Gülseren Yüksel de eşlik etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.AK Parti...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ile hastaları ziyaret eden Yüksel, hastane müdürü İzzet Seller'den bilgi aldı.

Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Yüksel, sağlık alanında önemli gelişmeler yapıldığını belirtti.

Uğurlu ise yeni yapılan hastanenin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu aktararak, doktor ve personel sayısının artırılması için bakanlıkla görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Başkan Yüksel ve Uğurlu'nun ziyaretlerine, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’in eşi Gülseren Yüksel de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.