pendik escort bayan
ak

Sürpriz imza gününün geliri, sokak çocuklarına

09.08.2014 - 03:02, Güncelleme: 09.08.2014 - 03:02
 

Sürpriz imza gününün geliri, sokak çocuklarına

Domino taşı şeklinde dizdiği 2516 adet ‘Domino’ isimli kitabını, Noter huzurunda tek dokunuşla yıkarak dünyada bir ilki gerçekleştiren Yazar ve Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu’na, Denizli’nin horozu kadar meşhur konaklama merkezi ‘Şiir Otel’de ilginç bir

Danışmanlık hizmeti vermek için davet edildiği otelin lobisinde, kendisine kitap imzalatmak için bekleyen okurlarıyla karşılaşan ünlü yazar önce şaşırdı, ardından onlarca kitabını imzaladı ve söyleşi yaptı. Ağırladığı konuklar arasında, Edip Akbayram, Sunay Akın, Cem Adrian, Feridun Düzağaç, Cezmi Ersöz gibi birbirinden ünlü isimler yer alan ve buram buram sanat kokan otelin genel müdürü Salih Tayfun Dindar, Koçoğlu’na bir de anı plaketi takdim etti. Koçoğlu yaptığı açıklamada duygularını, şu sözlerle dile getirdi; “Lobiden, odama varıncaya kadar her taraf şiirlerimle ve kitaplarımdan alıntı sözlerle kaplanmıştı. Can Yücel hayranı olduğum bilindiğinden, beni keza Can Yücel anılarıyla bütünleştirilmiş şiirlerle kaplı bir odada ağırladılar. Böylesi renkli heyecanları, insan ömrü boyunca sadece birkaç kez yaşayabilir. Elinde kitabımla onlarca okurumu bir arada görünce, şaşırmanın ötesinde son derece duygulandım. İş için geldim, mutluluk sarhoşu oldum, işi gücü unuttum.”   Otel tarafından yayınevinden satın alınan ve kendisine takdim edilen satıştan elde edilen hasılatı kabul etmeyen, tüm kazancın sokak çocukları yararına kullanılmasını talep eden Koçoğlu, cenaze ziyareti için geldiği Denizli’de yine aynı otelde konaklayan Metin Şentürk ile aynı saatlerde, anı defterini imzaladıktan sonra otelden ayrıldı.
Domino taşı şeklinde dizdiği 2516 adet ‘Domino’ isimli kitabını, Noter huzurunda tek dokunuşla yıkarak dünyada bir ilki gerçekleştiren Yazar ve Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu’na, Denizli’nin horozu kadar meşhur konaklama merkezi ‘Şiir Otel’de ilginç bir

Danışmanlık hizmeti vermek için davet edildiği otelin lobisinde, kendisine kitap imzalatmak için bekleyen okurlarıyla karşılaşan ünlü yazar önce şaşırdı, ardından onlarca kitabını imzaladı ve söyleşi yaptı.

Ağırladığı konuklar arasında, Edip Akbayram, Sunay Akın, Cem Adrian, Feridun Düzağaç, Cezmi Ersöz gibi birbirinden ünlü isimler yer alan ve buram buram sanat kokan otelin genel müdürü Salih Tayfun Dindar, Koçoğlu’na bir de anı plaketi takdim etti.

Koçoğlu yaptığı açıklamada duygularını, şu sözlerle dile getirdi; “Lobiden, odama varıncaya kadar her taraf şiirlerimle ve kitaplarımdan alıntı sözlerle kaplanmıştı. Can Yücel hayranı olduğum bilindiğinden, beni keza Can Yücel anılarıyla bütünleştirilmiş şiirlerle kaplı bir odada ağırladılar. Böylesi renkli heyecanları, insan ömrü boyunca sadece birkaç kez yaşayabilir. Elinde kitabımla onlarca okurumu bir arada görünce, şaşırmanın ötesinde son derece duygulandım. İş için geldim, mutluluk sarhoşu oldum, işi gücü unuttum.”

 

Otel tarafından yayınevinden satın alınan ve kendisine takdim edilen satıştan elde edilen hasılatı kabul etmeyen, tüm kazancın sokak çocukları yararına kullanılmasını talep eden Koçoğlu, cenaze ziyareti için geldiği Denizli’de yine aynı otelde konaklayan Metin Şentürk ile aynı saatlerde, anı defterini imzaladıktan sonra otelden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.